ida , jonnah och jag sover ute i lillhuset inatt

 

hmmm , datanördar ..?

jag saknar dig av hela mitt hjärta och hoppas du kommer tillbaka nu , fast du vi ses snart ♥ jag älskar dej

har försökt att spara bilderna från vemdalen och de jag köpte idag ett tag nu , men de går inte så bra så bilderna kommer sen för nu ska jag äta och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra , men hejsvejs ! 

              


vemdalen sen vidare till hudiksvall

jag bloggar typ ingenting och de är för att jag inte har tid att sitta vid datan och de har blivit tråkigt men jag ska försöka blogga mer.
jag och julia drog till hudik idag och kom hem med några kassar. vi träffa även en riktigt cool tant som gilla julias ena tröja ! hehe lite ffffränt.  när jag kom hem halv fem åt jag mat och vi åt köttbullar och makaroner, så sjukt gott. När jag ätit kom julia och vi drog ut . kom hem då halv sju och sen vid sjutiden gick jag över till ida och var med henne , jonnah och Hanna. men sen åkte jag , ida och Jonnah hem till jonnah och där satt vi inne på toan och ute på balkongen , bara chilla. Sen köpte hennes pappa pizza , men jag och ida drog hem runt tjugo över tio och nu är jag verkligen trött så jag ska sova nu.
men nu kommer de en mini-lista jag ska hinna med att göra imorgon :
- fixa bilder på vad jag köpte idag i hudik och sedan lägga ut här
- lägga upp bilder från vemdalen

igår i vemdalen så var jag och selina till gravarna och sen gick vi och sålde salami , hehe hon och jag är fantastiskt bra på de . Vi var även och åt pizza och där hitta jag en grej som såg PRECIS , ALLTSÅ PRECIS ut som min farbror magnus. lite läskigt men sen sa pappa att de var farfar som hade gjort den så då förtstår man ju.
Vi gick och möte Alma och Ida vid tre och vi gick bara runt nere i byn och sen till selina och där hitta ida nå rosageggga(stav..) som hon hade ner fingret i så hon trodde att de var rosa bajs på , hahah !
sen kom maj och allan så jag fick tröffa dom igen , men sen bestämde vi tjejer oss för att baka men då skulle jag hem .

höörs imorgon♥


VEMDALEN

                                                                 ♥

julia och ida tältar

hejhej , typ har inge att skriva men jag och Julia ligger ute i tält nu för vi ska sova där , fast vi ska typ vara vaken rätt länge eller super länge ! och nu ska vi dampknäppa kort och snacka i telefon med Caaaaaaaaaarl ! ♥


MÅNDAG

hejsan eller godmorgon !
vakna av att jag fick ett sms och de var bara ett nummer så undra ju vem de var och då vägra den säga . Så lite småirriterd då . Men sen gick jag upp och åt frukost , typ rostadmacka och oboy och sen titta jag på coola tarzan.
Den filmen är rätt bra den. HEHE !
När filmen var slut börja jag blöda näsblod och har precis fått stopp på de och ska nu fixa mig. vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Sen kommer ida hem om typ en timme och då läre jag vara klar. Vi ska nog typ på plan och sen ska hon bort och då ska jag vara med Julia när hon kommer hem . Hejhej ♥

tyvär har de blivit nå fel med att ladda upp bilder från kameran och datan så de kommer nog inte komma så många nya , men ska försöka fixa

jag saknar min ida hallström ♥

 

 

                                                         Du är grym bruden, puss ♥

CAaArl , IdA , IDa och JuLiA är fett onormal

har inte hunnit blogga än idag , men när jag vakna fixa jag mig och sen drog jag iväg till jonnah och var me henne och Moa. Vi spela kubb och jonnah fick en såndär pinne i huvudet så hon måsta vila. Sen skulle moa hem så jag drog hem också eftersom jonnah behövde vila. När jag kom hem var jag ute och knäppte lite kort. Sen gick jag en sväng och samtidigt som jag gick prata jag i telefon med min kompis Caaaaaaaaaarl och även Julia och Ida.
Kom hem vi sex när de var mat och sen gick jag ut i solen och prata med ida i telefon. Sen typ var jag bara ute och nu kom jag nyss in. Imorgon så ska jag vakna och typ fixa mig hinner ut till solen ( om de är någon sol frame imorgon) och typ steeeeeka innan klockan två för då kommer min Ida Flodberg hem som jag ska va med då , sen så kommer väl julia hem någon gång imorgon också och då ska vi vara med henne också antar jag.
nu ska jag typ ta en dusch och sen titta på någon film , fast ne filmen kan jag titta på ikväll innan jag ska sova.
så får de bli! 


    mina coolingar !

min lördag , fast egentligen söndag .

rätt soft dag ,  gick ut i solen vid tolv och där låg jag och stekte tills klockan blev två för då hade far min fixa min cykel så jag tog ett varv runt kvarteret. Sen gick jag bara runt runt runt och runt för att fördriva tiden.  Sen la jag mig ner och sola igen. Klockan sex var de Real Madrid på tvn , men min ramos var inte med för dom hade satt in B-laget. Men de funka ju lika bra för dom vann med 6-3 mot Valencia.
Vi åt påskmat till lunch och de har jag verkligen tröttna på , man äter ju samma mat typ varje högtid här i sverige ,
jul - julbord
påsk - påskbord
midsommar - midsommarbord ?
  osv ..
fast jag har ju mina råa prinskorvar som gör allt bra. Men nu ska jag inte fortsätta skiva om matbord . Nyss titta jag klart på körslaget och de var ju självklart järvsökören som gick vidare till final mot gabrielkören.
Just nu tittar jag bara på lite filmer och ska starx ut och hämta min kudde jag har haft och sola på .
När jag har gjort de ska jag gå ner på rummet och titta på film för jag är så trött nu på kvällarna nuförtiden . men aja !
hÖÖÖÖrs ♥


solar nu , brb



 Edwin .

godmorgon

hejsan , är vaken nu och mår inte speciellt bra men jag ska ändå ut i solen idag igen och sen tänker jag typ göra nå annat. Men jag tänker inte skriva så mycket mer för jag har inget mer att skriva om kanske bara att jag tittar på dirty dancing just nu , hejhej !


långfredag !

vart ute i solen hela dagen idag , läste typ ut boken också. Sen på eftermiddagen kände jag att jag måsta röra mig så jag tog enhjuling ett varv runt kvarteret , och nu känner jag mig typ helt slut . Ska titta om jag har feber sen , men förskyld är jag iallafall och har ont i halsen. 
men jag saknar min ida flodberg !  ♥ 
nu ska jag se på film hela kvällen..



bilder från innebandy avslutningen



 


 

                                                                     puss ♥

solsolsolsolsolsolsolsol !

blogga aldrig igår , men vi var ju till ungdomsmottagningen och snacka och vi fick godis och fika också. De var faktiskt riktigt kul !
Vi kom tillbaka till lunch och då trodde vi att de skulle vara god mat , men de vissade ju säg att de inte var.
På efter middagen titta vi på film , och jag titta inne hos 6:1 och där var de filmen Wold trade center , den var bra fast liksom de hände ingenting . Men rätt okej att se även om jag har sett den förr.
När jag kom hem hjälpte jag tvillingarna att bli påskakärringar , hehe !
Sen drog jag och julia ner och leta praoplats och de gick inte så bra. Men vi fick en dag på Coop Extra iallafall. 
Sen åkte vi på plan med Felix och Jonas. När vi kom hem så åt vi och direkt efter åkte vi till Hedsta , jag och julia knäppte en massa kort. Men dom visar jag senare.
När vi kom hem från Hedsta cykla vi runt bara. Sen titta vi lite på big brother , jag drog hem halv elva och då titta jag klart på big brother här hemma och sen fika jag lite och gick och la mig vi halv tolv och då var jag sjukt trött.
Även idag på ungdomsmottagningen så kände jag mig lite sjuk , men de strunta jag i och sen så fortsätt de på eftermiddagen och kvällen och nu på morgonen blev jag väckt av grannen som typ gör något som smäller och nu känner jag mig lite sjukare , men jag ska försöka vila . Fast ute i solen med en bok .

  Nu ska jag bara vila lite i sängen och sen typ försöka komma ut . höörs ♥
 


REAL MADRID - BARCELONA !


onsdag

hej , typ skit jobbig dag i skolan . Hade typ sex arbeten att bli klar med idag . Blev de också förutom en grej jag tar hem över dagen. När skolan var slut drog jag och julia ner på köpingen och skulle fixa praoplaster. Men vi skulle komma tillbaka imorgon så vi drar dit då igen .
och nu ska jag äta och sen drAr jag bort på plan med lite kompisar .
imorgon i skolan ska vi tjejer på ungdomsmottagningen på sjukhuset och sen är de kotletter , bea och klyftpotatis till lunch och direkt efter ska vi se på film och äta chips och myyysa , :D:D:D:D:D
men nu ska jag fortsätta göra mat , efter som jag är själv hemma måste jag göra min egna mat och de blir potatisbullar , héheh ♥

Gammalt , men nytt .





            min farfar samlade på klockor och i helgen när jag leta bland 
            klockorna så hitta jag denna läckra ut snygga klockan.
            som jag själv tycker den är. jag älskar den verkligen.
           

TISDAG

knäppte ju kort idag i skolan , är väl rätt nöjd de lilla jag såg iallafall .
fast klasskortet fick jag inte se så är lite nervös för att se de .
direkt efter skolan åkte jag med julia hem och vi typ hoppa matta och
knäppte kort . sen gjorde vi inte så mycket mer .
jag drog hem vid halv fem och då knäppte jag kort och lyssna på musik
och sen sju åkte jag med ner på mötet om de blir något damlag och jag
ska förmodligen vara med . Det beror på vad de blir för tränare .
Fast jag är ju själv 98 då , de är faktiskt rätt jobbigt . Men Hanna Eriksson
är ju 96 , hehe ! lite såndär information vi ville veta va ? ..
kom nyss hem och då hade jag typ tråkigt för mig själv så jag satte mig
ner och titta på huset fullt av hundar.
Nu ska jag väl blänga sönder mig här en stund till och sen sova . 
 
    så vi hööörs imorgon ! 

                                                                                 


klasskort imorgon !


till julia svechnikova: så nu har du alla bilder på dig julia





dagen i bilder













 puuuss ♥

jag saknar dig av hela mitt hjärta och hoppas du kommer tillbaka nu , fast du vi ses snart ♥ jag älskar dej

Nu har de gått en månad sen du försvann ifrån oss , men jag vet att du alltid kommer finnas med mig vart jag än är eller gör .
Denna månad har varit den värsta i mitt liv , men de bra är att du har de bättre där nu är nu.
Jag tänker på dig vart jag än är .
Känslan att aldrig få säga att du är världens bästa farfar igen är så sjukt jobbigt , jag får inte ens säga hejdå eller något alls.
Jag kommer aldrig få se dig face mot face men jag kan tänka på dig .
Men de hjälper ju inte , jag vill bara att du kommer tillbaka för min skull. 
Jag saknar dig så sjukt mycket , ingen kan sakna mer än vad jag gör .                                   BAMSEKRAM ♥
Men snart får vi tillbaka dig i en kruka och jag lovar jag ska känna på dig. 
 

              du kommer alltid att finnas i mitt hjärta , ALLTID ♥ 


              

typ söndag

förlora alla matcher idag , grymt va ?
efter åkte jag direkt till michells så jag , ida och maria blev först med att beställa . vi hade typ nåt sorts krig om dricka och till slut va allt i idas mat , frääääscht !
jag och ida kom hem vid halv fem och då drog vi på delins och köpte glass och sen vidare till plan och därifrån gick jag hem vid tio i sju och var hemma till sju och nu sitter jag här och ska strax duscha .
det känns som att de kommer bli en sjukt jobbig vecka , fast vi går ju bara till torsdag , najjs !

& jag har en massa att visa , men dom kommer till veckan för nu måste jag duscha ,, hÖÖÖÖrs ♥

grym min brud ida flodberg är

vaken nu , igår var jag med ida typ hela kvällen och klockan tio var de barcelona - real madrid och min ramos var med ,  fast ida heja på barcelona .  fast de ska va RRRRRREEEEEAAALLLLL       MMMMMAAAAADDDRRRIIIIIIIDDD
Kom hem tolv och då knäppte jag igång tvn och titta lite och sen somna jag och om typ en timme ska jag vara på giganten för sista gånger iår , jag önska man spela innebandy året om !
men vi har iallafall vår sista match på njutånger och sen ska vi spela mot föräldrarna , jag vet de är sjukt barnsligt men de är mina f*****g tränare som har sån sämst fantasi så vi måste de .
klockan fyra drar jag ner på michells och äter och de kommer komma bilder kan jag lova ..

och de kommer även komma bilder från igår senare . när jag kommer hem ska jag typ bestäma vad jag ska ha på mig när vi ska knäppa kort på tisdag ;)
nu ska jag packa innebandyväskan min och sen äta frukost och till sist åka och spela !
 höörs ♥


bilder från mitt tvtittande idag :

                  innebandy :


 

            körslaget :
  

                                                           puss ♥

lördag

vakna halv nio idag och då börja jag direkt med rummet så de är klart nu . sen efter tog jag kameran och gick ut och knäppte på tvillingarna . kvarten efter kommer grannen och frågar om jag vill gå ut och gå med deras grymt söta bebbbbiiis meja och självklart att jag vill de så jag gick en sväng med henne så hon somna.
klockan två börja sm finalen mellan iksu - djurgården dam och jag såg inte klart för jag blev sjukt trött och gick ner på rummet och sov nån timme men tror de va iksu som vann , när jag vakna åkte jag och handla godis och nyss börja herr sm finalen mellan warberg-storvreta , heja storvreta !  
 
             bilder från idag : 
 
 

puss ♥

curly sue

Your strength is so hard to find
I feel so much stronger now
the feeling's alright
Your words make me whole again
Those eyes cannot ever lie
you're so divine

I'm not ever alone
You're not ever alone

I'm head over heels goddess of mine
Your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm not ever alone

Your smile is heavenly
I don't deserve all the love that your giving to me
Your touch makes it hard to breathe
the shiver's around me now, you're so fine

I'm head over heels goddess of mine
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

The heart is pumping for my life
the mind is happy and I,
I will love you 'til the day I die

I'm head over heels goddess of mine
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm head over heels goddess of mine
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

nu :





jag och ida är onormal och de är bra för vi är fräna brudar

hejsan ,  en okej dag i skolan .
men efter drog jag och ida hem till mig och gjorde lite sjukt goda failade warma mackor .
typ vid halv sex åkte vi ner på ljusdal och hämta min systemkamera som jag älskar otroligt mycket !
typ senare gick vi hem till ida och käka natchos och typ snacka sådär chillt !
på kvällen var vi ute och knäppte kort ! eller jag knäppte kort ! hehe     grym den bruden ♥
vid nio titta vi på talang och myste . kom hem runt tio och nu har jag titta på en wallander och ska snart gå upp och fixa mig något att äta och sen se en till film och jag är sjukt trött så jag somnar väl efter halva filmen .
imorgon så ska jag först typ byta sängkläder och tror jag tar bort extrasängen osv..
och på dagen tar jag en tur med kameran och knäpper för vem fan orkar dra till järvsö och titta på big air .
inte jag iallafall. sen kommer ida hem !
på kvällen är de körslager !            järvsökören !  


 


                           bilder från idag !

wallander

vakna klockan sex , lite väl tidigt . så tittar på wallander nu och ska snart fixa iordning mig .
och titta nyss mailen och kameran kanske kommer idag iallafall , hihi ! 
nu ska jag fortsätta titta , tänkte bara skriva ett inlägg åt er och nu har jag gjort de hejhej ♥

länkbyte

  

titta in denna ursöta Emilias blogg ,   http://eemiliabergman.blogg.se/   ♥


äckel dag!

hemsk dag idag i skolan ! ! !

efter stanna jag och gjorde matte läxan så nu har jag inga läxor ,  efter jag gjort de drog vi på plan med massa folk och jag lovar , klas suger på att cykla enhjuling :D
drog hem från plan vid halv fem och då drog jag upp på furugatan och åt , stanna där tills sju så har precis kommit hem nu . ska typ fixa tills idotten sen när jag har titta klart på semesterduellen . 

 och justde , fick nu reda på att min systemkamera inte kommer imorgon !         FFAAAAANNN ! 

HÖööööÖrs ♥

RRRRAAAAAMMMMMOOOOOOSSSS min prins ...

hemma efter mötet , de blev bra bestämt tycker jag . Fast de blir tydligen bara papper som ska följa , hade ju vart lite bättre med nån mamma också .
så vi åker alltså till östersund i juni , kul  ! 
och jag har inte prata med pappa om högtalarna än , men de ska jag väl göra snart .. så jag kan lyssna imorgon  hehe !
fast efter skolan imorgon stannar jag och julia på läsläxning och förmodligen ska vi bort på plan direkt efter .
jag har även beställt min systemkamera nu , tror de blir riktigt bra med den :D
skulle vilja ha svar på om 16 GB i minneskort är mycket och typ hur många kort kan jag ta då  ?

nu ska jag se klart real madrid matchen  , och typ fixa ♥

grymt bra högtalare iallafall

hemma från skolan nu , vi hade en vikarie som heter erika .
har ätit typ macka och druckit oboy ,  lätt och gott !
nu håller jag på att fixa med högtalarna i tvrummet . fas mest basen . går riktigt bra  , men jag vill ha musiken från datan in i  tvn och de går mindre bra . men får väl fixa de sen när pappsen är hemma .
hoppas allt slutar bra iallafall . 
sen halv sju ska jag dra på skolan för vi har möte om klassresan igen .
bestämt att vi ska till östersund iallafall  , kommer nog att bli riktigt kul  !  trorjah ..
men nu ska jag fortsätta fixa här , så de blir p3rf3kt  ♥

ida wallin

när jag kom hem så titta jag på lite kläder jag ska beställa . sen titta jag på sex and the city 2 och somna . sov till halv sju och sen åt jag och nu tittar jag på wallander . ska göra läxan och sen typ sova . HöööööRsss ♥

lite sådär annorlunda

A-C är sjuk idag så vi sitter i andra klasser , själv sitter jag kvar i klassrummet med , Hanna , Jonas och Felix .
jobbar inte speciellt mycker , sitter typ bara och tittar på videos på youtube . har lunch mer än en timme .
och jag är ju hungring nu , de är FISK till mat ! 
nu säger jonas att jag måste se en video så höörs ! 
 



 

RANDOM BILDER !

innebandy

kom precis hem från träningen , de var damlagets tränare som träna oss .
och har hunnit duscha och ska nu se wallander och sen sova
.    godnatt ♥

you are really missing

                                      
                                        
               

                                 R.I.P   Joel carlsson & Patrik Westerlund ! 
 

                                                    vila i frid  ♥

måndag

hemma från skolan nu , ska typ äta nå strax och kanske läre göra engelska läxan . fast egentligen orkar jag inte de.
ikväll har jag träning , Härligt !
och imorgon är de kondistionsträning , som vi även hade på idotten ;)
hej sålänge !

-

halv åtta drog jag och köpte godis , sen titta jag på stockholm-båstad . direkt efter så spela jag x-box och nu ser jag och emil på wallander , hÖÖÖÖrs ♥

vemdalen är bäst .

blogga aldrig efter att jag hade kommit hem igår . för jag kom hem halv tolv typ och var skit trött efter fast jag sovit hela vägen hem . så jag somna direkt när jag kom hem , och sen vakna jag vid halv elva .
och då duscha jag och sen fick jag skynda mig typ för jag skulle träffa julia elva .
när jag hade gjort de så gick hon och jag runt hela ljusdal typ och sist hamna vi på dollar och vi satt oss där på deras typ cafe , och tänka ta lite choklad och självklart så var de typ slut så vi satt där och drack vatten , sen drog vi hem och då gick vi ut och sålde kakor , skit tråkigt att sälja de men riktigt kul hade vi !



igår : kom fram vid halv tolv och då drog vi bort dit idrottsgrejen är och gjorde nå och sen börja alla städa . men jag hade inte lust att städa så jag gick ut i bilen och sov och läste tidningar i två timmar för jag hade ingen skjuts till ida hallström och de sög ju riktigt mycket !  
sen gick jag upp till amanda och curry , men där var även emil och emma och stanna där med dom typ en halv timme och sen kom selina hem och vi spela wii , vi gjorde inte så mycket . typ bråka med emil och emma och sen efter vi hade ätit så gick jag och selina ner på time och handla godis , sen kom en massa folk dit och då kom även grannen som bor där bredvid farfars lägenhet och han har precis köpt en hund som var super liten och sjukt söt . den stod jag och selina och typ klappa och sen skulle vi åka och säga hejdå till maj och allan . så vi gjorde vi de , och sen åkte vi hem vid typ nio eller nå . 
 
kommer lite bilder , ( och jag emil och emma höll på med farfars gamla skoter lite , hehe )



my place now

 

- som sagt , så drar jag till vemdalen nu .
 ska åka lite extra tidigt så vi är i sveg runt tio
 för vi ska in där och handla städgrejjer och sånt.

- kommer inte blogga innan söndag , så hej ! 


<3

hinner inte blogga idag , men bloggar på söndag !

semesterduellen sen lyxfällan

duscha igår , och brände mig så skinet åkte av så de börja spruta ut blod . de fortsatt hela natten och imorse och under dagen så jag gick till skolsyster . så hon fick fixa de och de gjorde hon . så nu är de bra  ! även fast de blöer igenom .
när jag kom hem sov jag och sen åkte jag upp på slotte och sen kom ida och vi drog hem till hon . ( vi blev jibber)
och nu är jag hemma , ska typ fixa saker tills imorgon , och vi fick kakorna vi ska sälja idag . nån som vill köpa ? 
 

 höörs ♥

torsdag

stannar kvar på skolan och gör läxan , bloggar sen !

träning snart lalalalalalla . . .

glömde berätta igår att real spela , men de gjorde dom och självklart titta jag , de vart 4-0 till real !
idag har de vart bra väder då . SIsta timmen så fick jag vara fotograf åt den bilden vi ska skicka med vår uppsats om vänskap i framtiden , när jag kom hem så var jag så hungrig så jag fixa några minipotatisar och köttbullar , men vart rätt mätt när jag hade ätit halva tallriket . Nu sitter jag ute i de fina vädret , men ska strax gå upp på furugatan och käka lite mat bara , höörs ♥



onsdag

har precis fixat mig , ska snart käka frukost och sen ut i garget och pumpa i lite mer luft i enhjulingen som jag ska åka idag . ÄNTLIGEN !
så hörs sen hej !

sämsta tisdagen !

SKIt jobbig dag i skolan , frös hela dagen måde jätte dåligt . kom hem halv fyra och jag orka inte äte orka inte göra läxan orka inte se på tv orka inte läsa orka inte sova eller vila , alltså jag orka inte göra nånting . jag bara sattt där i soffan och måde sjukt dåligt . mamma kom hem och fixa en maka till mig och jag la mig ner i soffan men jag orka inte sova . de gick liksom inte och sen kom pappa hem och fixa min enhjuling och då måsta jag kliva upp ur soffan , men kom upp tillslut och då åkte jag ett varv på den runt kvarteret , och nu måste jag skynda mig med läxan som är tills imorgon som jag inte ens har rört , så kanske rätt bråttomt då !  så hejhej ♥

måndag

dagens outfit :








min måndag eftermiddag :
 


BLOGGAR FRÅN IPHONE

min data fungerar inte , så jag bloggar imorgon ist . så dagen outfit kommer imorgon ist och dag 3 osv..
höörs ♥

ska träna nu , men bloggar efter .

 

saknar dej som bara den nu julia ! kom TBX hit till kalla sverige ♥


min söndag !

klockan tio åkte jag iväg på giganten ochh titta när syrrans lag spela mot förälrarna och emmas lag vann . satt med moa och jonnah då  ! :D
när jag kom hem titta jag på wallander tjuven och shit vilken läskig början fyfan , och wallander läckan och wallander hämnden . sen typ satt jag vid datan och nu på kvällen bada jag och fräscha upp mig med en ansiktsmask osv..
och nu ska jag ta och sova så jag orkar gå till skolan imorgon . 
 min lilla bildbomb jag la upp nyss vart inte så fin , HAHA !
men jag tog så mycke kort så dom flesta kom upp här .
 och typ nyss när jag skulle gå ut ur rummmet så håller jag upp armbågen på nåt sätt och då smäller jag i väggen så nu har hela armbågen blivit blå och såhär vad heter de ?
typ blivit en stor boll på hela armbågen och kan inte böja den så får se hur de går på idrotten jag har direkt på morgonen imorgon . heh , jag lyckas med allt jag !  godnatt ♥

söndagskväll outfit :


Liten bildbomb på mina nya skor


Dag 2-nio saker jag gör varje dag

1. plattar håret
2. väljer kläder
3. läser
4. dricker oboy
5. smsar
6. står och skjuter med innebandyklubban
7. säger något på engelska
8. bråkar med tvillingarna
9. lyssnar på vårt torkskåp som låter
10. tänker på farfar ♥

BLOGGAR SEN ..

-

grilla i snön .

vi grilla middag i snön idag , så jag har precis ätit klart .
knäppte lite kort med mobilen när jag ändå stog och titta på .







sådär fint när jag har dunjacka och foppa ... HAHA  ! 
& lite saft i sport enegidryck flaska .


var och köpte godis på ica



 

puss ♥

Dag 1-Tio fakta om mig själv

1. jag skulle inte kunna leva utan innebandyn
2. jag ser på minst 2 filmer per dag
3. jag får alltid ont i ryggen när jag shoppar , men älskar de !
4. det går inte en dag utan att jag lyssnar på musik
5. jag är beroende av godis
6. jag älskar all sport typ
7. jag är envis och vill oftas ha som jag vill
8. jag fyller år 18 september
9. jag har självlockigt hår och det suger
10. jag älskar mina vänner , min familj och släkt är helt sjukt grym < älskar er >


now is my time here

Dag 1-Tio fakta om mig själv
Dag 2-nio saker jag gör varje dag
Dag 3-åtta saker som irriterar mig
Dag 4-sju rädslor
Dag 5-sex sånger jag tycker om
Dag 6-fem saker jag inte kan leva utan
Dag 7-fyra dåliga vanor
Dag 8-Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9-två saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10-En person jag litar på

1 APRIL

blev aldrig någon bloggning igår , men ska berätta om dagen hittils  .
hade matteprov , vi skulle göra de på datan och datorerna bara lAAAggA , så jag nästan  dog . 
men fick alla rätt så de är väl bra , och när jag var klar var de typ 40 minuter kvar och jag orka inte räkna så jag starta om datan och satt och dunka min spotifylista med skolan sämsta hörlurar . på eftermiddagen hade vi redovisning av konstnärer och jag och ebba hade jackson pollock . vi hade även innebandy på idrotten ,
när jag kom hem åkte jag ner på köpingen och handla ett par skor . ( kommer bild sen )
har precis ätit mat och sen ska jag kanske på giganten och titta på innebandy . ikväll är de talang tror jag . isf ska jag väl bara mysa .
just nu ser jag på film , tror de är eva och adam och de är bra ! (a)
och de är ju första april idag och de dagen börja med att emma kom in i rummet och skriker att de är en påskhare på vägen . men jag bah : äru seriös ? hon :  ja,  KOLLA !  Hon :  april april din dumma si .......  och sen en massa saker i skolan och när man kom hem så var de en oxå en massa såna saker , fast nyss skrev  julia att dom hade fixa så dom ska vara där i thailand en vecka till , och fan vad arg jag blev  , men de var oxå ett april april , så sjuk lättad jag blev ;)   hoppas ingen ska typ aprila nå mer på mig nu .
men tror jag behöver sova nu , så hej  !  

 




RSS 2.0