orkar inte blogga, ska se på film nu och sen sova.

- till det som är vackert !

torsdag..

har packat klart till nore och sitter nu och lyssnar på takidas två senaste singlar från albumet the burning heart som kommer släppas om en månad. Dom är sjukt bra ! - heaven stay - was it i ska äta frukost nu och sen kommer brudarna , så åker vi till nore . Tror jag glömde berätta på mitt testar inlägg att jag var över till grannarna och lekte lite med lilla söta meja. Men vi hörs senare !

Testar

Fick precis låna pappas iphone eller precis. Har nog haft den en halv timme hihi ! Nu vet jag hur man mobil loggar också. Men nu ska jag leka vidare med den och om ni vill veta beställde jag precis ett kinect som kommer på fredag , men hörs

bränna !

kommit hem nu , har badat mycket idag fast hälften av gångerna är för att jag har blivit ner knuffad , kul va ?
verkligen. Stora killar ni vet ?....
har även bränt mig lite mer , hihi ! det gör ont. Blir att bada med tröja imorgon.
åkte hem sex och då duscha jag och nu ska jag vila lite för de är sjukt varm ute , skulle inte förvåna mig om det är 30 ggr i skuggan nu och klockan är lite över sju.. Aja hej !


nore ♥

har sovit lite konstigt eftersom jag har sjukt ont där jag har bränt mig... Men är vaken nu och har precis prata i telefon me ida. Ska snart fixa frukost och gå ut och sätta mig i solen. Sen packa och fara iväg på nore med brudarna. Jag har inte så mycket att säga direkt. Men vi höörs typ ikväll kanske , eller imorgon ?
hej ♥

nooooooooore

har vart på nore och stekt idag , men har ju bränt mig så inte så skönt med de  !  när jag kom hem drog jag och sommarjobba och sen hem och se tv och till slut en kall dusch och nu ligger jag här och ser film , ska på nore imorgon också ...  Och idag fick jag mina skal jag har beställt , älskar dom !  
hej ! 

hemsk dag !

drog på nore med massa tjejer , hade en sjukt bra dag förns jag kom hem. Då såg jag att jag hade bränt sönder mina ben och ryggen. Så nu kan jag inte gå typ. Men jag hoppas jag kommer iväg på nore imorgon ändå. Annars kanske bara vara hemma och hitta på något med nån. Fast jag vill på nore. Okej jag tror ni fattar nu. Sen var jag och ida ute och chilla. Efter ett tag får jag veta att pappa och idas pappa hade åkt och fiska och precis innan de hade jag och ida sagt att vi också vilja följa om dom skulle iväg , så är lite småsur eftersom pappa vet att jag vill och har inte fiska något iår än. Inte nog med de så får jag veta att min farbror inte är hemma och kommer inte hem fören på fredag så han kommer inte skicka den innan fredag. Blir så arg ..
men aja , nu tittar jag på film och ska fortsätta med de så hörs vi kanske imorgon om jag har tid , puss  ♥

dålig på att blogga nu.

jag vet att jag suger på att blogga nu, men har inte tid. Igår var jag och brudarna nere på älvvallen och titta på b-laget. Vet inte vad den sluta. Idag ska jag vara med ida tror jag. Vi ska kanske på nore om de blir bra väder. Men om det är dåligt väder stannar jag hellre hemma och sover. För man kan ju inte säga att jag har sovit speciellt bra. Det är något som har pipit hela natten så jag har vakna 1 gång varje minut ungefär.När jag vakna märkte jag att de var hemtelefonen som var i mitt rum och jag vet inte varför den låter. Så nu har jag lagt den under  flera kuddar så hör man den inte lika mycket , hihi !   men nu ska jag duscha.  hej ! 

Lördag.

hade en trevlig kväll igår med några , sluta med att vi titta på film och jag beställde 3 iphone 3gs skal och ett par hörlurar till och laddare. Eftersom jag ska få min farbrors iphone som har knappt användt , bara hörlurarna och laddaren. Så jag köpte nya såna också. Iphone skalen , Vitt ( sillikon) vitt ( blank) och ett ed hardy.  Så det kommer väl snart , och skulle ha fått iphonen idag. Men tyvär så nej ! Så kanske nästa helg ist.  Och om vi vill veta så skulle vi egentligen ner till herräng ( stockholm) till min faster och hennes man. Men mamma jobbar så vi kunde inte och hade vi det så hade jag fått min iphone igår. För min farbror är där och lite fler folk i släkten.
Då vet ni !   nu ska jag göra mig klar så ska jag och familjen till Järvsö på marknaden .
hörs hej !

glad midsommar !


hjälp mig med vilka hörlurar jag ska köpa..

Hörlurar "Flute" - Magenta eller svarta !

Hörlurar "Pase Rock Bongo" - Assorted

Hörlurar "Snare" - White

Hörlurar "Bongo Seasonal" - White

, snälla kommentera vad ni tycker ! 

RÖÖÖÖÖSTA på min klänning !



Om ni vill bära denna klänning eller köpa den så tryck på länken nedanför , snälla rösta !
http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=6VMqtzwQBoVP7FqFNV5BS5mPuPakUUQPqa7ZQsnPU9fRCJWPeOOw

imorgon blir det furuvik med ida , hej !


bloggpause..

-

utan internet !!

ida och jag facerapede pappa och han blev typ sur , så vi har varit utan internet hela kvällen . fick tbx de för typ 20 min sen.Fast aja . vi hade typ kul ändå, vi ringde fel och ringde en tant osv...  imorgon blir de crusingen nere på ljusdal med ida och nu hejdå!


nu drar jag på nore med folk , hej !

kyyss ♥


myyys ♥

jag kände att jag inte hade lust med att gå ut och äta så vi beställde hem pizza ist , gott !
och nu har jag bara vilat och läst en bok . sett en film och jah alltså bara chilla .
hörs ♥

sista examen på gärdeåsskolan !

examen gick bra , förutom att det var så kallt. Jag tror jag skaka mer än sjung på scenen. Men jag kommer sakna min underbaraste klass. Den är så fantastiskt bäst. Jag vill inte att livet ska gå vidare , men tyvär !
jag kommer nog träffa dom flesta under sommaren. Men efter så åkte vi upp till mormor och morfar åk fika eftersom morfar inte kan gå så kan vi inte åka iväg och fika. Men de kändes faktiskt bäst att vi fika där uppe. För annars hade jag blivit sjuk kan jag lova. Nu är jag hemma och värmer mig ännu mer. Ser också på film , härlig känsla!
senare ska vi ut och käka , och nu kommer de bilder ♥



sommmmmarlov !

hinner inte blogga , de är examen imorgon. Så snart sommarlov :D

ida hallström

kom precis hem nu , alltså 22.00 och berättar mer imorgon vad vi gjorde och jag kan säga att vi hade de supppppper bäst . Hon är grym den där tjejen ♥
även sista dagen i skolan imorgon , hörs !

fäääääääääääääääääriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiila

man fick välja att vara med eller inte vara med på fotbollsgrejen idag och jag valde att inte vara med så ist har jag titta på film och mycket annat , lärarna vann och vi träna på examens låtarna , gick väl sådär.
Nu ska jag åka till min underbara finaste tjej ida hallström och vi ska väl inte göra så mycket eftersom de regnar .
och igårkväll så baka jag rabarberpaj bara så ni vet och den blev rätt okej. Den hade blivit bättre om jag hade haft mer socker. Men jag ska baka en nu tills på onsdag , haha kul att veta . men nu ska jag dra höörs !

vet ni eller ?

min ida hallström är nu påväg hit och ska vara här i 1-2 veckor , överlycklig är jag nu ♥


hihihihihihi

vakna vid sex av att de åska riktigt mycket , men jag somna om och vakna elva och nu har jag käka frulle och testa allt jag ska ha på mig på examen och själv tycker jag de vart helt okej eftersom jag inte använder klänningar så jah vi får hoppas att de inte blir regn på onsdag . Jag har tillochmed hunnit platta håret. Så nu är de rakt och jag har även mitt bena , hihi !
nu ská jag gå ut och vila i våra sköna stolar .. och de kommer inte bli mycket bloggning nu i sommar kanske bara  många småa , hörs hej ! ♥


grattis !

vill även säga grattis till min kusin Anton som har tagit studenten iår , grattis :D

soooooooooool

ligger ute i solen och steeeeeeeeeeeker ..

min bloggpause fortsätter

ska bara berätta att de har vart sjuuuuuuuuuuuukt varmt här och jag har köpt examens kläder , nu fortsätter min bloggpause puuuuuusss ♥

bloggpaus för någon dag !

-

vill bara säga grattis till två som tog studenten för någon dag sedan

Grattis Albin , nu är du en stor grabb ♥

Grattis fina Amanda ♥


ska du köpa två ? , ja ? det är ju kampanjpris ... ASgarv

hemma efter den bästa helgen på länge , älskar er klassen ♥

hihih , kul !

- nu drar jag och bästa klassen , hörs på typ tisdag !

klassresa med bästa klassen :D

Har vart småsjuk i helgen , har nästan spytt nu ikväll , men var ut och käka lunch med bästa brudarna idag .och sen var jag upp till mormor och morfar och träffa min bääääääästa  kusin philip  , han är cool !

men nu kommer jag inte blogga på typ 3 dagarn , drar på klassresa med bästa klassen hörs ♥


<3

nu går jag och brudarna och fixar lite småsaker tills imorgon och käkar lunch , hej !

freeeeeeedag

blev sent igår , käka grillat vid halv nio sen titta jag på tv till elva. sen gick jag ner på rummet och packa lite. Idag blev man väckt av nån av emmas kompis som ringde halv åtta på morgonen ,illa !
men idag ska jag typ packa vidare och sen duscha och sen va med någon och jag hinner inte blogga så mycket nu så hej ! ♥

22222222222222222222 juni

har sommarjobba nudå , kan ju säga att klippa gräs är nog de jobbigaste man kan göra. Efter gick jag hem och käka pizza och tog en tupplur , så har precis vakna och ska nu duscha och sen gå upp till mormor och mofar ingen för madde och björn kommer dit , så hörs senare ! ♥

1 juni !

blogga igår men när jag hade skrivit hälften så försvann allt så jag strunta i det.
men aja , i förgår fick vi fin besök av krille alltså min lilla igelkotte som kommer och hälsar på oss på sommaren.
sen igår så efter skolan åkte jag ner på köpingen och hämta min shorts som jag tänkt ha på examen men de blev bara fel så jag måste nu leta nya kläder och de blir förmodligen en klänning , hemskt kan jag lova , katastrof !
men aja , sånt lever jag med . Just de igår var jag ju på stenhamre hela skoldagen. Vi fick typ gå runt där och titta och hela högstadiet kolla som fan . Vi fick även presentera den kompisen man satt bredvid , gick väl okej!
och jag kan väl säga att den skolan inte är bra , inget jag själv hade valt att gå på men nu är de ju ett måste och jag vill verkligen inte  , de är inget jag lever med ! 
vill gå i hede ju ..
idag har de vart en bra dag i skolan , jag har gjort klart semesterduellen grejen ,redovisa och kartan om ljusdals kommun. Jag tog även med mig matteboken hem , så jag kanske hinner jobba lite . fast jag tror jag har glömt den på hyllan nu när jag tänker efter men aja . sen har jag engelskan kvar . Så de känns rätt lugnt men lite stress iaf. Sista rasten mobba vi tobbe lite , HAHA ! Vi tog hans skor och sen stoppa vi ner han i en gunga , han fick lite ont . Nu ska jag typ göra mat och sen packa tills på söndag , längtar eftersom vi kommer ha det så sjukt grymt i östersund , liksom harsa, bjuråker , stockholm , åland , sturms , färila liksom vad dom helst förutom östersund? stort nej för dom andra ställena.
fast på lördag ska jag och brudarna ner på köpingen och köpa godis och käka lunch tillsammans.
sen måste man kliva upp innan sex på söndag så jag hinner ta åksjuktablettern.
om ni vill veta så åska , blixtra och regna det här i 4 -6 tim igår kväll , jobbigt . Man kunde liksom inte göra någonting , bara ha lite krig med tvillingarna .
nu ska jag inte skriva nå mer , hörs hej ! ♥


oj , lite failad bild .. ser inte ens ut som jag , HAHA !


RSS 2.0