snabbt inlägg nu

hejsan , idag var de faktiskt en bra dag i skolan på något sätt . fast typ sista lektionen somna jag på riktigt .
haha !
sluta klockan två och då drog jag hem till ida och vi har inte gjort nånting och nu ska jag upp på furugatan och äta och eftersom jag fick bestämma så vart de makaroner och korv .
när jag kommer hem ska jag träna på matteläxan och sen ska jag väl säkert göra engelskan också. 
och på tv klockan åtta på ettan tror jag de var nå typ främade familjer som skulle åka på semester tillsammans som jag tänkte se och sen efter ska jag väl se nån skräckfilm som jag har gjort den senaste veckan på kvällen.
imorgon har jag också idrott och de är innebandy ,  men nu jag dra .. bloggar ikväll med ♥

ALLA KOMMENTERAR !

JAG BEHÖVER NY JACKA ! SÄG NÅGRA BRA SIDOR DÄR MAN KAN KÖPA FINA JACKOR !
SNÄLLA , ALLA KOMMENTERAR ! ! !  
SKULLE GÄRNA VILJA HA EN SKINNJACKA , SÅ OM NI VET NÅN BRA SIDA DÄR MAN KAN KÖPA SNYGGA SKINNJACKOR KOMEMNTERA !


29 mars

vakna lite sen idag då .. fast jag var extra snabb och fixa mig på en kvart så nu har jag tjugo minuter att vila på , sen dra till skolan . idag ska vi ha syslöjd direkt på morgonen och idag är de E.V så då blir de innebandy med killarna. och när jag kommer hem ska jag fixa läxan och typ plocka undan säker i rummet osv ...
men jag bloggar när jag kommer hem ♥

bläblä på mars

hemma från träningen , hemskt !
kom på att idag är de prick 1 år sedan jag , julia och ida höll på att bli kidnappad uppe på slotte .
tror mars är den hemskaste månaden på hela året ! varje år har de hänt något dåligt i mars .  ..  .. ..
men de har jag inte tid att ta nu , för jag måste duscha och göra läxan


snart träning .

hemma från skolan nu , när jag kom hem fika jag sen gick jag ner på mitt rum och där titta jag på wallander hämnden , fast den tog precis slut . 
 så snart ska jag fixa mig för jag ska träna . fast ingentligen så börjar den om någon timme . men klockan går så snabbt nuförtiden . 
  efter träningen ska jag väl inte göra nå speciellt . duscha , se på tv kanske någon film också och typ sova sen .
  nu känner jag mig hungrig så jag kanske läre gå upp och fixa mig en macka eller kanske nå godare , mumms !
 aja ,  bloggar senare ! ♥




 

hitta lite sådär gamla bilder då  ;pp

det går inte att beskriva den underbara känslan när ni säger sådär , jag får bättre självförtroende.

nu känner jag mig överdrivet trött , jag är verkligen trött också . har varit trött såhär tidigt många dagar nu .
kanske nå fel med mig då , haha !
aja , jag vill verkligen sova nu , men assa vem vill sova nu egentligen -
haha , blir iaf inga fler inlägg idag ..    

  

typ snart april , eller ?

igår åkte jag till hudik klockan halv elva typ och jag orkar inte skriva om hela dagen . men vi fick silver  så de känns väl rätt okej iaf , så vi är näst bäst i hälsingland . 
kom hem åtta och då åkte vi ner på ergyns och köpte familjepizza , gott ! 
sen börja körslaget men eftersom vi hade spela typ 6 matcher direkt efter varann så var jag så sjukt trött så jag somna , men sen typ klockan 1 vakna jag och då var man vaken någon timme sen somna man igen och sov till tio på morgon . 

idag börja jag med att städa mitt rum och sen och sen kom ida och direkt efter kom faster , lelle och magnus och käka mat här och sen åkte dom hem ner till stockholm och skåne igen . ida och jag gick till ica och handla godis sen gick vi hem och titta på wallander , vi tittta först på dödsängel sen titta jag sjäv på hämden två ggr ..
och nu ska jag packa tills imorgon och typ bara vila .  så vi hörs ♥

DM

nu har jag vakna och ska packa nu , så jag inte glömmer något. men de kommer jag göra iallafall .
just de , jag måste ta åksjukablett också . ska ju åka om en timme så jag lär ta den nudå ..
så vi höörs ♥

kommentar

Kommentar  
hej om du kommer alltid att finnas kvar i mitt hjärta !:
jag tycker jättesynd om dig!!!<3333333 du kommer nog över det sen... :((((



  svar : åh , tack för att du bryr dig !  , men vem äru ? <3

jag brukar alltid prata med dig på fredagarna men nu kan jag inte säga hej farfar ! hur mår du ?

 hej
     idag var vi ju i kajevall och de var typ as najjjjs . , vi grilla pinnbröd och korv . vi hade även typ massa shower av fanny och edwin , jag filma så de kanske kommer upp i bloggen senare.
jag kom hem 2 och då byte jag kläder och sen åkte jag ner på köpingen. kom hem halv fem och då typ satt jag mig  här framför och nu snart ska jag äta och sen bara myysa och så typ packa åh , eftersom vi har DM i hudiksvall imorgon . längtar faktiskt riktkgt mycket efter att få spela i innebandy och helst med min nya klubba , även om vi kommer förlora får jag ju alltid spela innebandy .  
jag kan ju ta och berätta om igår nu med .   vi klev upp halv sex och vi åkte halv sju och då kom vi fram typ kvart i nio i vemdalen och då åkte vi förbi kyrkan i byn där var bilen farfar hade åkt dit i och dom höll på att bära in honom. vi åkte upp till gunnar och stina och där åt vi lite mer frukost. tjugo i tio åkte vi ner till kyrkan och de var så jobbigt att se kistan och att min alltså min min min min världens bästa min farfar låg där.  vill inte berätta vad som hände och så men jag grät ..
efter åkte vi och fika sen åkte vi ner till farfars hus och typ städa undan lite , jag hitta ett ljus som farfar har fått av mig och han har användt de mycket . så jag tog med de hem och vi hitta ett brev han skulle skicka till mig som jag oxå tog med hem och en supersupersuperduper mycket mer saker ..
 och sen kände jag att jag inte orka vara kvar i vemdalen mer allt var så jobbigt och jag måde inge bra så vi åkte in på ica och handla godis sen åkte vi till maj och allan och sa hejdå och prata lite  och sen åkte vi hem jag sov hela vägen hem och hade  så sjukt ont i huvudet och när vi kom hem så sov jag typ direkt .. 

så , nu ska jag snart äte ..   fast som ni vet finns de ju härjedalska som jag har tänkt börja prata lite smått eftersom min släkt gör de , min farfar gjorde även de .. så ni  vet.. höörs ♥

12345....

hej
klockan är inte så mycket
men jag är jätte trött och vill sova typ snart
så de blir ett kort inlägg
för jag tänkte berätta om vad som hände idag imorgon
men kom nyss hem och jag sov typ hela vägen hem
och ska försöka komma iväg till skolan imorgon
och då ska vi till kajevall .
men aja , höörs ♥


typ 23 mars

hemma från skolan nu , ska starx äta macka sen ska jah städa min toa .. super kul eller hur .. ?
men aja , sen så ska jag vara med julia och klockan fem drar jag till slotte och tittar när syrrans lag ska möta brorans lag ,, hihi !
efter den kommer faster , hennes man och farbror och då ska vi fika .. hinner kankse med ett inlägg ikväll får se.

du kommer alltid att finnas kvar i mitt hjärta !

i söndags på morgonen drog jag till vemdalen och kom fram vid tolv och då fika hos stina och gunnar ( även selina och amanda) hihi .. sen så gick jag, stina , amanda och även hunden curry iväg till maj och allan och då hade pappa och gunnar tagit bilen tid , hah !
där fika vi igen och när vi hade fika kom nettan dit med hennes familj. men vi drog typ direkt sen och då åkte vi till min farfars hus och skulle titta lite hur vi skulle få undan allt och avboka och sånt. och jag kan säga att de var sjukt jobbig .. jag fick veta precis hur han låg när han dog . jag har aldrig gått runt och liksom rota bland sakerna där förut och nu när jag gjorde de så hitta vi riktigt mycket faktiaskt . när vi hade vart klart där drog vi upp till stina och gunnar igen och då hade selina kommit hem från skalet .. vi försökta typ titta på några onepice . gick sådär !
sen åt vi spagetti och köttfärssås , sjukt gott ... ! :D
efter de gjorde vi oss klara  för att åka ner till kyrkan  , vi kom dit till sex och jag fatta ingenting där. de var några ur vår släkt där sen kom typ andra som jag inte viste alls vilka de var , men tyligen några från vemdalen och nån från funäs .. först åt vi typ nå stekt riskaka sen fick vi sitta typ framför nån eld och där sjöng vi och prästen prata om farfar och de va jobbigt.. , men jag och selina satt och skratta för de mesta eftersom de va lite läskigt folk där och vi fatta ju ingenting oså ...
efter stanna selinas familj , maj och allan och jag och pappa och där satt vi och bestämde saker till begravnignen och fick berätta saker om min underbara farfar .. jag tror de kommer bli bra .. men jag kommer gråta så de bara finns inte. efter åkte pappa och jag hem till ljusdal och vi kom hem typ halv elva så jag somna direkt när jag kom hem och sen var de måndag och de betyder träning och den gick typ sämst .
idag hade jag slöjd och eftersom prästen berätta att man fick göra saker och lämna på kistan så jag gjorde en grej som jag ska lämna... jag sluta klockan tre och då åkte mamma och jag ner på köpingen och fixa en träja jag kan ha dårå .. och blev rätt nöjd med den , men jag har liksom inga byxor jag vill ha till , men de löser sig  !
och när jag kom hem städa jag rummet och sen typ åkte jag till mormor och nu är jag hemma .. ska snart hoppa in i duschen ;)
imorgon kommer min faster evalena och hennes man lelle och även min farbror magnus jag aldrig har träffa , eftersom han bor nere i malmö. men dom ska sova här imorgon , sen klockan typ halv sju drar vi till vemdalen.
jag ska försöka få med mig datan så jag kan blogga ,, men jag ´kanske hinner blogga imorgon ..
men de kommer vara lite dålig bloggning nu .. men lev med de .
nu måste jag duscha ,  hööörs ! ♥


23:17

var väl en rätt chilldag , var och handla lite mat på dagen sen typ gjorde jag inte så mycket . klockan åtta var de körslaget och då börja ju järvsökören att sjunga och jag rösta , efter dom titta jag inget mera för istället duscha jag.  och nu ska jag snart sova för imorgon ska jag upp rätt tidigt för ska åka till vemdalen och ska till kyrkan och ha en minnestund eller hur de va , och typ fixa saker till begravning och sånt .. och jag ska träffa ida och selina :)
det är nog de posetiva , för annars kommer jag ju bara gråta typ ..  
så kommer inte blogga så mycket imorgon , men kanske ett inlägg eller nå för jag tar med mig datan fast vet inte om jag kommer få nå internet till ..    
    

                        men du ska veta att jag saknar dig och älskar dig ♥

du kommer alltid att finnas kvar i mitt hjärta !

du var alltid den som stötta mig och fanns hos mig jämt.
du sa alltid positiva saker och var aldrig arg
det går inte att förklara hur mycket du betyde för mig , för du betyde mest i mitt hjärta.
jag tänkte på dig jämt du fanns alltid i mina tankar.
det går verkligen inte att beskriva på något sätt alls hur mycket jag älska dig !
jag vet inte hur jag kommer orka leva längre .
de var du som gjorde att jag orka med den här världen och nu finns du inte här.
mitt hjärta är tomt och där är de du som fattas och du kommer aldrig tillbaka 
men du kommer alltid finnas i mitt hjärta

jag fick veta att du var död mitt på innebandyplan
då sprang jag iväg och vilja aldrig mer finnas
jag grät , jag grät , jag grät , jag grät , jag grät
jag vilja bara att någon skulle komma och säga att de inte var sant.
jag visste att du skulle dö någon gång snart
men jag trodde du skulle vara kvar här med oss
några år till
jag var inte beredd på att du skulle försvinna från oss nu
varför fick jag inte följa dig till himlen ?
mina tårar bara rinner ner och jag har en massa saker att skriva
men jag klarar inte de längre
jag vill bara att du ska komma tillbaka till oss
jag saknar dej mest av alla ..  

jag kommer aldrig glöma våra BAMSE kramar vi hade tllsammans
varje morgon jag var hos dig satt du och jag och tittade på barnprogram
och vi skrattade alltid ihop då
jag kommer även ihåg att de va nickelodeon
nu känner jag att jag inte behöver finnas kvar längre
det är så jobbigt att tänka tanken att du inte finns med oss idag 
 du blev bara 68 år 
de var nog därför jag trodde du skulle finnas med oss i några år till
 
 du var en helt otrolig snickare och fiskare
 och du rita sjukt fantasikt fint
 de du rita i garaget kommer alltid att finnas
 jag ska se till att de aldrig försvinner
  
men jag lovar att du har de bättre där du är nu
 du kommer alltid att finnas i mitt hjärta
 ingen kommer aldrg få din plats 
 JAG ÄLSKAR DIG NU OCH FÖRALLTID !!! 
 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥




 
http://www.youtube.com/watch?v=QbN0g8-zbdY


du finns inte med oss idag , men jag älskar dej mest av alla !

-

15 mars

hemma från skolan nu och jag var med ida en stund nyss men hon gick hem och jag är sjukt trött så jag ligger och myser i sängen och kanske sover lite sen och ser en film. imorgon kanske jag inte hinner blogga  men jag har innebandy träningen på kvällen och jag ska skjuta förbaskat mycket då. på vardagarna blir de bara småa inlägg. men de är typ inte kul att skriva om skolan för ni bryr er säkert inte iallafall . fast jag kan ju säga att jag hade innebandy idag på skolan och på jonas mattelektion somna´jag typ... men jag tror jag hörde lite om vad han snacka om hehe !
och sista timmen snacka vi om klassresa och då kom vi in på att kanske åka till järvsö och sova med vargar . fast egentligen vill vi typ åka någonstans dit man åker långt . och lite störe liksom , jag tror ni förstår. 
 hejhej ♥

träning nu !



skola imorgon ..

godnatt :D ♥

13 mars

godkväll .
jag och ida hade en kul kväll . har precis tittat på solsidan och ska snart ta en lång dusch.  sen ska jag titta på bröllopsfotografen en stund och packa till idrotten imorgon direkt på morgonen. så en kort inlägg nu men har ju inget att skriva just nu . höörs imorgon ! 

tusen gånger starkare

vakna vid nio då knäppte jag igång "tusen gånger starkre" igen och myste. vid tolv klev jag upp och fixa mig och jag gjorde något konstigt med mitt hår så nu har jag typ satt i massa snoddar mellan varandra i håret och ska väl ta och ta ut de snart . hehe !  och jag har precis ätit korv och potatis ...
nu är klockan halv två snart så om cirka en timme kommer min ida hem. jag har sakna henne så sjukt mycket kan jag lova. när hon kommer hem ska vi väl hitta på något och sen ikväll ska jag duscha och typ titta på " solsidan" , bloggar ikväll ♥


svar på kommentar

Postat av: anonym

vad menar du med rubriken??????????


svar:  haha , jag satt och tänkte och då bara blev de den rubriken. så jag vet inte riktigt vad jag menar med rubriken faktiskt.   hehe ! 
förresten vem är du ?


I thought more of you but you betrayed me

matchen blev 6-3 till söderhamn , men de spela ingen roll vilka som vann för ljusdal skulle ha kommit tre vilket fall som helst. På vägen hem köpte jag godis som jag äter nu. när jag kom hem så skulle jag göra om i mitt rum så jag typ körde ut de mesta i rummet och sen flytta jag de som var kvar dit de skulle och sen måla jag. och de har precis torka .  sen dammsög jag och så , efter drygt en och en halv timme var jag klar. vart riktigt nöjd !
har mer plats nu :D
när jag var klar börja melodifestivalen . eric vann och de var väl rätt okej för jag hade inte vilja ha med typ the moniker och typ sara varga så de vart bra. samtidigt som jag titta på melodifestivalen titta jag på Reals match och den vann dom , härligt :D !
nu ska jag typ myyyysa mig ner i sängen och titta på film , ska börja med " tusen gånger starkare " sen kanske de blir " mamma mia" heh ..  aja , hööörs ♥


-

håller på att göra om lite i rummet , så nu målar jag listerna ... hejhej ♥

401

direkt när jag vakna tänkte jag att klockan bara var typ 8 , men sen var de 10 då vart man lite gladare som fått lite sovmorgon. och min facebook har typ nå fel. asså man ser allt typ åt fel håll osv..
jag ska snart fixa mig och så . jag ska ju på giganten klockan 12 och nu är den snart halv 11 så jag kan ju behöva skynda mig. men orkar inte skynda. jag ska nog äta lite frukost också. När jag kommer hem tror jag att jag ska göra om i rummet. jag orkar inte ha sängen som jag har den nu.  måste göra nu !
imorgon kommer ida äntligen hem. igentligen vilja jag åka till vemdalen över dagen imorgon och träffa mina underbara brudar och släkt.. men de får väl bli en annan gång. och idag har de 2 veckor kvar tills DM . Gud så taggad jag är. nu ska jag kanske skynda mig iallafall , skriver mer senare ! ♥

jag är biffen och du bananen :D




399

hejsan , när jag kom hem från gymnasiet gick jag hem och åt och fick även efterrätt , supergott !
sen åkte jag iväg på giganten och titta på match . och jag fick ont i ryggen . så nu känner man sig lite gammal då.
och nu har jag tänkt att se lite filmer och bara mysa , fast först måste jag hitta några att se , hehe :D
imorgon ska jag på giganten igen och titta när dammerna ska spela deras sista match . tror om vinner jag ^^
men jag kanske ska ha något att äta när jag ser film oxå kanske .. ? äeeh ..
jag får nog gå och fixa de nu , gokväll ♥


min ida

va ner på köpingen förut och kom precis hem ,
jag ska typ ta något och äta snart och
 sen gå upp på gymnasiet och snacka med min
 fotbollstränare att jag faktiskt vill spela innebandy .
de känns som om jag aldrig har något att skriva 
men shit shit ! 
jag saknar min underbara tvillingängel ida 
kan du inte bara komma hem snart. 
jag saknar dej som fan

 älskar dig ♥  

  


nu ska jag fixa mig och sen tolv går jag ner på köpingen med julia och maja.


11 mars

hejsan , varför skulle jag vakna så tidigt idag då . jag vakna verkligen halv nio. hahahah kul  ? nä ! 
dessutom så börja jag bädda sängen direkt när jag vakna , de har jag aldrig gjort förut . då har jag liksom gjort de typ sen , men nu direkt hahahaa !
och nu på morgonen har jag bara hunnit fixa mina länkar , några nya och så.
vet liksom inte vad jag ska skriva.
kanske ska vara med julia idag , fast vet inte . men nu orkar jag inte skriva fler tråkiga saker , så jag bloggar senare istället , så gör vi ♥

23:03

hejsan , klev upp typ halv elva idag och byte om och fixa mig och drog ner på köpingen och träffa jonnah och hanna , vi gick upp på finess och åt och vi satt där i 2 -3 timmar typ , haha vi prata om allt möjligt !
sen gick vi hem till jonnah och där spela vi wii , asso de är as grymt och spela pang pang spel och själv är man så grym på de med , men mario nånting  de var emot mig ju , dom där monstrena bara gjorde så jag dog hela tiden. sen spela vi cs och fan va kul de va , jag döda 3 st , haha ! och dom mig typ 9 x 846218482 ggr , heh :D
gick därifrån vid halv sju typ , då gick jag typ till nå ställe där dom åkte skidor och grilla korv , resten av familjen var där , jag grilla en korv sen åkte vi hem och hemifrån åkte vi direkt på giganten , mamma skulle träna och jag hade ingen lust att stanna hemma , grymt mycket härligare och bara stå och skjuta lite med klubban i nån timme . så de gjorde jag , sen skulle mamma självklart duscha så jag fick stå och skjuta lite på plan innan A-laget börja träna . kom nyss hem . gjorde mat och nu sitter jag här . ska typ se film nu  hööörs ♥  



10 mars

godmorgon ,  sov tills nu och jag ska vara med jonnah och hanna idag .
så jag kanske ska typ fixa mig nu , eller jag ska snacka lite med dom
först . så de får bli ett miniinlägg för jag orkar inte skriva nå mer .

                                                                                                              / höörs
                                                                                                                       ida

idag fyller min underbara fina kusin LiSa 16 år , GRATTIS !

 

       puss ♥

innebandyträning ..

var på köpingen med ida och hanna och jag köpte en mössa , hehe :p
och nu ska jag på innebandyträning , höörs ♥


gooooodmoorgooooon

                                                                    IdaWallin     <=== min spotify lista !


fettisdag !

hejsan , 
                     vi gick ner på ergyns och käka pizza , eller de va hanna som åt och vi fick lite i slutet. sen in i centrumhuset och där var de tråkigt så vi gick upp på dollar och köpte godis. och dom håller på att bygga om där så de lukta riktigt illa där så vi fick typ skynda oss. vi kom hem till ida och där bara satt vi och inte gjorde så mycket , hanna åkte hem och ida och jag satt kvar och sen åt hon och jag. klockan sju gick vi upp på gymnasiet och tittade på hannas träning. shiiiit vad tråkig sport badminton är . hon tycker de själv med så imorgon kommer hon och tränar riktig sport med mig , alltså innebandy. när jag gick hem trodde jag nästan att jag skulle blåsa iväg . de blåste riktigt mycket allstå. precis ätit min semla och jag har kommit på att de är egentligen riktigt äckligt!
men aja ! nu ska jag väl typ inte göra så mycket , kanske läsa ur min innebandybok , aaah så blire :D hejhej ♥




08 mars 2011

nu har jag vakna och har sma lite nu på morgonen och så.
nu ska jag fixa mig och äta lite frukost , sen måste jag
dammsuga. tvillingarna drar till kajevall så jag blir hemma
själv. fast sen kommer hanna och ida. vi ska väl inte göra
något speciellt , bara chila och köpa godis och äta godis. 
klockan är ju 11 strax så kankse ska sätta lite vart då . 

                             

                               / höörs 
                                       ida 
 
                                

förut: ida och hanna. nu: träning. sen: ida och hanna. senare: kanske sova hos ida

.

om man tänker sig fram

igår var jag och massa brudar och titta på killarnas DM och de var riktigt kul. vid ett gick vi på ergyns och käka pizza och sen gick vi tbx på giganten och då spela ljusdal-bollnäs och jag heja faktiskt på bollnäs . men dom förlora på straffar , så jävla synd asso !
men aja ! sen i final spelade  ljusdal-håsta eller typ nåt. ljusdal vann iaf .
och sen på kvällen var jag hos hanna med ida och vi hade kul vi :D:D 

nu måste jag sluta , hejhej  ♥

härlig dag

godmorgon , igår titta jag på syrrans macher från 10 på morgonen till 3 på eftermiddagen , och när dom var slut hade jag och ida plan i typ 2 timmar ,  så vi stod och sköt(stav..) där och jag kan slagskott med min klubba jag aldrig skulle kunna skjuta slagskott med , super glad !
när vi hade typ skjutit i 1 timme så kom de andra där och då skulle vi äta vår sallad vi hade fått. men de va så sjukt pinsamt där så vi gick in på toan och åt . HIHI :D
timmen efter skulle A-laget spela så dom och Alunda som dom skulle spela imot kom ut på plan och värmde upp och då satt vi bara och kommentera vad snyggt dom sköt(stav..) . Sen börja matchen och Alunda är ett av dom bästa lagen i division två och de är tyvär inte ljusdal . matchen sluta 3-11  till Alunda. men sånt är livet !
jag tror faktiskt mammas damlag kom på en bättre plats i tabellen än herrarna. damlaget spela igår och vann så dom kom trea. hhiihi ..
När jag kom hem skulle jag till ida och mysa och ha kul med henne och henns mamma , vi hade ett litet spa . riktigt härligt , nu känner man sig frääsch !
nu ska jag typ smsa med ida och hon ska gå och möta hanna och sen går vi , tror vi går och käkar pizza till lunch.,

nu ska jag skynda mig och typ jah ni fattar, hejhej  ! ♥

FIXA SIG NU , SEN GIGANTEN !

-

vi vann innebandyn igår !

gick bra på redovisnigen igår. direkt efter den åka man ner på giganten för att möta upp tjejerna man skulle spela med. och vi vart bara 6 st allstå 5 utespelare och 1 målvakt så vi låna in bami som var och kollade. så vi hade 1 avbytare till slut.  vi spela första matchen och vann med 8-0 och jag spela forward då , rätt jobbigt med en avbytare då , gjorde typ 3-4 mål då. sen gick jag , matilda , jonnah och ebba och ¨åt på stenhamres matsal.
okej mat. nästan direkt efter hade vi match igen så man ångra att man åt. men vi vann matchen med 8-0 igen. då spelade jag back och de gick mycket bättre och jag gjorde 3-4 mål igen. sen gick vi vidare till final och den vann vi med 5-0 och där spelade jag back igen och gjorde 2 mål.  så vi vann allt . och vi vann choklad ,
jag hade en sjukt super kul dag med brudarna ♥

efter på kvällen var jag med julia en sväng och sen gick jag hem och titta på tv osv. .

idag så ska jag snacka lite med ida. dessutom är jag med tvingad på emmas matcher idag. men aja ! fast sen så ska ju A-laget spela och den ska jag se. har längta efter att få se den . 
 
 












har inga bilder sen igår , men kanske kan titta om jag kan få låna några av nån , höööörs !

-

hejsan , idag hade vi typ bara no . jag blev jag med min rymdberättelse och egentligen skulle jag komma på en egen uppfining efter de som skulle vara klar igår också men istället hoppa jag in med emilia och där hon hållde på med en utdragbarhylla. heh !
jag fick lite att träna på som jag ska säga på redovisningen jonas ska filma imorgon direkt på morgon. de jag ska säga är :
ida- den utdragbara hyllan av ida och emilia !
emilia- jjfhnkujehfvjufnvoiunfvofirnsoiv
ida- då kom man på att man köpt den utdragbara hyllan så då drar man ut den så blir den bara längre och längre ! 
emilia- hahiufrhrfhjfrfijfufhvre8f7dkovlvkfnfsi
ida- SLUT ! 

hahaha !
detsutom ska jag bara vara i skolan i typ 40 min för jag har blivit tillfrågad att spela innebandytunering med sjuorna på vintergatan och självklart sa jag ja ! ..
så jag har samling nio på giganten. sen match vid tio och sen fler matcher under dagen . och vi verka ha press på oss eftersom de är vintergatan som alltid har vunnit . men de är så lite folk , bara en avbytare. men vi ska kämpa och vinna ..  !   TAGGA  !!!!!!!! :d:d:d:d:d:d
 klockan nio ska jag se på lyxfällan som är min läxa den här veckan. jag ska alltså se på en tvsåpa och sen så ska jag svara på frågor och senare klar . men först nu måste jag packa väskan tills imorgon , så vi höörs ha det så bara nudå ♥


nå fel med blogg.se idag.

hejsan , har precis ätit och  ska gå till ebba nu för vi ska på innebandyträning typ halv sju.
   vi gjorde inget speciellt idag i skolan. typ matte , engelska, so och no . Fast jag hade ju engelskaprov och de gick bra tyckte jag. riktigt nöjd själv ! nu ska jag väl ta och skynda mig så ebba slipper vänta på mig , höörs ♥

innebandy i mitt hjärta ..

hemma från träningen nu . riktigt jobbigt !
nu ska jag plugga tills imorgon, för då ska jag
göra engelska provet. kanske inte kommer gå så
bra om man får en kväll att träna på. men aja
man får väl göra det bästa iallafall.
imorgon ska jag väl hem och kanske
göra svenskaläxan som är att titta på en
tvsåpa och sen svara på frågor om den.
sen äta på furugatan och halv sju är
de innebandy. just nu är det de ändå jag
tänker på . älskar de så *** mycket.
aja. spela ju idag på E.V , härligt !
spela ju me killar då oxå. som har tempo.
och lärararen min tjata på att jag sköt för
lite. men kom ju aldrig till nå bra avslut.
nu ska inte ni få höra nå mer om mitt
underbara liv om innebandyn .
för nu måste  jag plugga !


/             
 hööörs
ida


..kan du bry dig en gång ..

hejsan , jag orkar faktiskt inte skriva om igår. men kan skriva lite om idag. vi hade slöjd på morgonen och sen engelska och svenska. brukar va riktigt tråkigt men de va roligare idag. sen på lunchen fick vi semla , mummsigt ! efter de så var de E.V och då hade jag innebandy. och jag var ensam tjej oxå. de va faktiskt roligare än att vara en massa tjejer. men aja kom hem för typ en timme sen och nu ska jag typ byta om för jag ska åka på träning i tallåsen.

 / hööööörs 
        ida

just de , min mobil är typ sönder. den vill liksom inte starta och typ jah den är lite seg så jag har den av så jag svarar inte på den  !


RSS 2.0