real madrid nu ..


maja och jag har humor ..

har precis kommit hem från giganten , har titta på innebandy sen typ 11 imorse med ida , maja och mikaela .
& nu har jag en massa läxor att göra och de suger verkligen. fast nu kom jag på att jag inte har några så nu slipper jag de och får istället hitta på något roligare . kanske leta nå nya skor att köpa , skulle inte sitta speciellt fel även om jag älskar mina som jag använder nu.
tjotjo !


jag trodde vi var vänner. men de visade ju säg att vi inte var .

har precis vakna och ätit frulle . ska snart fixa mig för jag ska till giganten snart . damlaget ska spela :D
jag har igentligen inte så mycket att säga, men sen efter vet jag inte va som händer typ kanske vara med ida eller nåt ..

men jag kan ju berätta att jag saknar sommaren  väldigt mycket nu . bara kunna vara ute och chilla på kvällarna medans dagarna tillbringades på nore allt var så härligt , nu när de är vinter vill man bara vara inne och de är inte speciellt kul . så nu är de sommar vi vill ha . ..  alltså NU !



syrran i edänge ..

hööörs ♥

typ , jag älskar min spotify .

jag har en massa läxor , så jag måste plugga .. :(
imorgon är de fredag och de är väl nays ♥

16:47

hej , härligt i tallåsen ..
kom hem vid 2 och åt lite och nu lyssnar jag på spotify och typ sover .
Fast om typ en stund ska jag gå med syrran på träningen :D
liten inlägg men jag kände mig tvungen .  

nu drar jag till skolan .


21:05

sluta 3 idag och de var väl en ungefär samma tisdag som alla andra , när jag kom hem åt jag sen kom Lovisa och vi gick upp till Inez och därifrån åkte vi till Tallåsen för att titta när dom andra träna :p själv har jag så ont i foten sen helgen och de suger .. & när jag kom hem hände de väl inget och sen kom far hem och fick ett par typ högtalare eller vad de heter så nu dunkas de musik kan jag lova .
Imorgon ska vi som speler i fair play cupen i vår klass asso åka till Tallåsen och träna tills nästa match mot Stenhamre .
& nu ska jag lyssna vidare på min härliga spotifylista och justde jag måste skriva i dagboken oxå :(

hööörs ♥

har pluggat klart , och nu väntar sängen .. godnatt :D



jag saknar verkligen vemdalen mest av allt ♥


då är de läxförhör imorgon .

åkte ner på giganten vid 18:00 , hade ju träning .men jag har ju så ont i fötterna så jag var inte med . jag stod istället och sköt lite typ dragare(stav..) i hallen , sen kom elias och maja , snacka med dom typ hela tiden ;p
Sen åkte jag hem vid 8 och titta på tvn . Nu ska jag träna på glosorna tills imorgon :D , men jag kan dom men de är ju alltid bra att kunna dom lite extra , stava iaf ...
imorgon är de väl typ vanlig dag . jag har E.V  och då är de data och jag fattar ju seriöst inget av den där Alexander . men aja höööörs ♥

24 januari 2011 ..

hemma från skolan nu , idag hade vi rektor Tord i 1 timme och 20 minuter . Han pratade om Ljusdals historia , riktigt frän faktiskt. Fast ändå jobbigt . sen efter lunch blev vi indelade i olika grupper för AC var sjuk .  jag , olivia , emilia och tobias satt utanför samma klassrum och vi prata faktiskt typ hela tiden ;p 
Nu har jag precis ätit upp min minipizza och ska sätta upp håret sen , asso så ni vet ?
Efter ska jag och julia säkert hitta på något . fast jag har innebandyträning ikv ..
känner att jag måste skjuta ifrån mig lite idag :)
hööörs då ♥


In my eyes you are perfect, so now they are just as I must be myself.

hej , idag var jag på innebandy , damerna förlora me typ 1-4 . 
Jag & julia kom hem typ vid halv 4 och då titta vi på Wallander , shhit vad dom filmerna är grymt bra . jag sov även typ halva filmen . men jag var ju trött ;p 
nu ska jag skriva i den jobbiga dagboken och imorgon är de idrott direkt klockan 08:00 asso jag kommer inte orka och de är typ pardans :( , puss och hej ! 



 

& jag har även titta på real madrid nyss , och dom vann med 1-0 . Benzema gjorde målet , rriktigt snyggt faktiskt ..

sveriges bästa gul-gröna laget !

jag fryser , så jag bloggar imorgon ist ♥

dålig svenska , jag vet :D

klockan 8 imorse drog klassen ner till museet och de va världstråkigt ! , As so jag somna nästan stående . , När vi skulle gå hem igen tog vi någon annan väg och typ jag , moa och typ ebba bort så vi fick vänta in Jonas , och sen gick vi vidare och typ jag hitta nån fånig grej som Jonas blev rikigt irriterad på så tyvär fick jag inte med den så långt ;p När vi typ var vid Tälle och gick över vägen ramla typ Jonas och han har verkligen jätteont i benet och då typ hållde han på att sprängas och jag måsta skratta men jag hade ju vart dum om jag hade gjort de , hahah men sen skratta ju han & då fick jag skratta .. HAHHAHAHA !

shhiiit vilken intressant text asso ! ..  
 

sen hade vi vanlig dag , gick me julia hem och  vi hade de riktigt nays , liksom disco osv ..

               imorgon har vi idrott och sen ska vi äta chips och typ chilla för Amina flyttar på Lördag :(
nu ska jag gå upp och käka macka innan dom tar slut och snacka lite om inbrottet som var här på gatan igår , asso jag vill verkligen att dom slutar med inbrotten . De har varit 6 st nu , uscch  ! , jag klarar fan nästan inte vara hemma själv snart ..  BaRa sÅ nI vEt !

iMORGON går jag och julia till skolan :D:D:D ♥
inte speciellt kul att veta men aja , höööörs ..


hahah , fan vad gör jag med mitt FACE ? ;o


är de kul som tränare att förstöra någons liv .. ?

vi vann med 2-1 , härligt !

När mathen var slut duscha vi och om duscharna vi duscha i var nog dom värsta asso ..
Sen gick jag & julia och träffa Josefine och Bami och vi åt lunch , rätt äcklig mat men iaf ;p
& sen hade jag träning , jag var inte med men asso shhit vad jag mår dåligt av dom :(
Nu ska jag dra vi HöRs !


07:27

nu drar jag till skolan , klockan 10 åker vi till färila  ..  höööööörs ♥ 

ganska härlig dag .

hade typ en vanlig skoldag idag , skulle vart på träningen som var idag .. Men jag var så yrrr och huvudet sprängdes nästan . Så jag sov ist och vilar tills imorgon . Då ska vi till färila och spela match , vi är med i en cup och vi har första matchen imorgon .. Vinner vi den går vi vidare , men annars försvinner vi ur cupen ., så vi åker 10:00 dit och spelar 12:00 sen lunch där och sen drar vi me bussen hit till Ljusdal igen .. Får hoppas jag mår bra imorgon oxå ..
HAH & vi ska spela i p-98 ornars fotbollskläder  ... gulligt ♥

vi fick även engelska homework idag ... haha , men vi har vikare på matten och han tyckte vi jobba så bra så vi slapp matteläxa :d:D

Nu ska jag vila och skriva i den idiotiska dagboken .. ! ! ! ! ! 

kommer väl ett inlägg senare .. 


bloggar inte idag :(

   

:D:d:D:d:D:d:D:d:D  ♥

& maten smakar skit ...

blir ett inlägg idag iaf , vakna vid halv 11 åt frukost och sen vid kvart över 11 kom julia och vi gick till giganten och titta på Ljusdal-Bollnäs och de blev 6-3 till Ljusdal ..  , och nu så såg jag hur man gör handledare , så imorgon på träningen så ska jag träna på de .. Efter gick vi hem och åt sen titta vi på Wallander hämnden och den är sjukt bra, eller jah .. Jag har blivit Wallander beroende så jag tycker om alla wallander , men hämnden är extra bra .
& jag somna lite då och då , efter titta vi på bo-ko grym ko de , HAHAHAH -- Liksom frän dialekt .
Sen gick hon hem och jag typ somna om i sängen och sen kom mamma hem , som har varit i sundsvall på dubbelmöte i innebandyn , så hon kom hem me ett par skor till mig .. , dom var faktiskt riktigt sköna .
Klockan 20:00 var de ju solsidan och de är alltid lika bra ;) jag har även titta på mina underbara real marid och i den matchen blev de  1-1 , är nöjd även om dom skulle ha kunna vunnit med 8-0 , men sånt lever jag mää  ^^
& nu ska jag packa tills imorgon , har fotboll på idrotten ..  Justde  våran svenska läxa är att skriva dagbok i 2 veckor , asso usch .. Orka skriva dagbok i 2 veckor :s

nu ska jag dra , hööörs hejdå ♥





jag är bäst på ryska , bara så ni vet (Y)

jag : privet
julia: privet
jag: kak dela ?
julia: charasho , kak dela ?
ida: ladna , charasho .
julia : ladna , paka
ida: paka


HAHAHAHA ♥


allt de här skulle inte vara helt fel



pusspuss ♥

paus , börjar blogga på måndag igen ..


sämst uppdatering

har inte blogga på flera dagar nu  , men aja -
I söndags sov jag hos Ida och igår var vi nere på köpingen ;)

Imorse vakna jag vid 11 och då fixa jag mig och sen drog jag och julia ner på köpingen och sen gick vi hem vi halv 4 och sen halv 6 hade vi fotbolls träning i Tallåsen . , Inte speciellt kul faktiskt . & nu ska jag sova för imorgon är de ju skolan . Det vill jag verkligen inte . Min mobil mår inte speciellt bra heller , jag kan inte skicka sms med den , men jag ska försöka fixa de typ nu ..

hööörs ♥

02:52

Ida sov här inatt och hon somna vid 2 och då vart de inte speciellt kul att vara vaken när hon sov så jag la mig vid 3 . Sen kom pappa in och väckte oss eller bara mig för inte var redan vaken och typ 13:00 drog vi på giganten och titta på Herrarnas match och de vart typ 5-4 till Ljusdal och domarna var tvillingar och jag bah : dom har samma hud ; p HAHA ! och de tyckte bara jag och maja var kul .. Men asso dom hade de .
Efter de åkte vi hem till Julia var där typ 1 h och sen gick vi iväg på bandy , de var LBK- KÖPING och ljusdal vann me 6-3 trorjah  ! ..
& jag , julia och ida stod typ i klacken och typ sjöng samma låt i typ 20 minuter och hoppa .. HAHA !
L.......B......K  LBK !  L.......B......B LBK ! L...........B..........K LBK ! L......B.........K LBK ! L.........B........K LBK !

sen gick jag och julia hem till mig och gjorde inte så mycket och sen gick hon hem vid halv tolv och då satte jag på badvatten och vart klar runt halv  1 , och nu har jag inte gjort speciellt mycket ...
& Jag har gratissms så de är bara att smsa ! !   ! :D:D:D:D

Nu ska jag gå upp och hämta mina prinskorvar ;p

http://awahlsten.blogg.se




Vill du oxå vara med och ha chansen att bli helgens bloggare gå in och anmäl dig här ..


http://awahlsten.blogg.se/

fredag .

asso oj , jag vakna 10 över 11 , jag som alltid har vakna typ 9 när jag är hemma med tvillingarna , men inte nu ?
Men jag var nyss upp till dom och dom hade ätit frukost  iaf , nu är de väl bara jag som behöver i de här huset ..
Sen vid 2 -3 tiden ska jag , julia och ida gå till giganten som sagt och titta , för de är ju nyårscupen ..
Imorgon är de ju Lördag , då ska vi till giganten igen för då ska herrarna ju spela och jag längtar , även om de inte är jag som ska spela , men ni fattar .. Julia fattar iaf och hon är  1a ;p
Nu ska jag byta om och lyssna på spotify ♥

hmmm, min dag var ju lite speciell idag då ..

jag och julia åkte ju skidor idag , vi gick upp dit vid halv 3 och då starta vid där man startar och sen efter typ 100 meter så kommer de nå stop grej och där plogar  vi oss igenom och sen kom vi till vattentornet och där åkte vi ner och jag åkte först och jag fick blunda för de va värsta snöstorm och då ramlar jag ju på mage och jackar  åker liksom upp så jag blir snöig på hela magen och ryggen och liksom sjukt kallt och sen kom julia och för henne gick ju allt bra , sen åker vi väl typ 200 m och kommer till den där slalombacken och där ska julia upp i skogen och typ gena och de går inte speciellt bra för hon de kanske tar 5-10 minuter att gå typ 10 m där ;p , När vi är uppe så hör jag ett typ nå ljud och jag bah : DEN KOMMER ! och julia får värsta panik och panik och springer iväg på skidorna och slänger sig ur spåre ner i nåt hål och fastnar och typ då kommer den där saken och de var en skoter som typ åkte i ett annat spår och ploga och där ligger julia och de kommer ju andra folk som åker och en såg inte julia och hon bah: HEJ ! och han bah: h h h e e j j ! och typ blev nästan chokad och jag står ju och skrattar åt julia som ligger där nere och försöker komma upp , men hon ville inte ha hjälp så..  Sen kommer den där skotern i spåret vi är i och han ser inte julia , bara mig ... Sen när hon kom upp  efter typ 1 kvart så åkte vi typ en bit och sen hem och då byte vi typ om och sen drog vi till ica och handla chips och ostkrockar som typ tog ganska så lång stund .. , Sen gick vi hem till julia och chilla och hitta typ nå sjukt program som jag kan lova inte va normalt och sen vid 11 fick man ett sms att de var REAL MADRID på tvn , så man drog hem och till besvikelse så var inte ramos med och då titta jag inte , då satte jag mig här vid datan och nu är kl tjugo över 2 .. , ska väl snart sätta igång en film , ska ju vara hemma med tvillingarna till 2 imorgon då blir man ju väckt jah minst typ 9 så man får hoppas dom är lika trött som mig och sover till 13:00 .. Skulle vara riktgt nice ;D ..



pusspuss♥

nu drar jag och julia och åker skidor ;p



pusspuss♥


tORsDAg.

vakna nyss, jag trodde klockan var 13:00 så jag fick typ panik .. Hehehe ^^
Men då var den ju bara 12:00 , har tittat igenom en del bloggar nu .  Ska väl snart fixa mig och väcka julia kanske. Jag har hitta lite bilder sen vemdalens country  , Jag saknar de verkligen .. De är fan as myyysigt och ganska coolt ;p








Vemdalen är verkligen mitt favvoställe ♥





nu SKA jag TA och ÄTA frukost :D

06-01-11 ..

hej , julia kom hit vid 2 och gjorde väl inget speciellt :)
Men vi var till Wera och julia fick typ läsa massa böcker för hon , typ olle sitter på toan och nu går han därifrån medans jag satt bredvid och garva ..                Söt chey de ♥

&  jag har precis försökt förklara hur man skickar sin spotify för julia , men hon förstår liksom inte , så jag får väl hjälpa henne imorgon , för hon ska inte till broberg , & hon och jag ska även upp på klanen och åka skridskor och vänta hem ida som kommer typ på Fredag eller Lördag och då ska vi på Innebandy Herrarna ska spela mot kingsgårdens IBK , asso CHHIIET vad jag saknar min innebandy nu , ingen i laget vill ju träna nu på lovet förutom jag ..
& jag skulle fan kunna spela varje dag !

Nu sitter och och chattar med Underbaraste Tova , & hon har ingen bra dag med sin spotify hon heller :( ..♥



Min fina Tova .. ♥

 

Nu ska jag sätta på en film och ha spotify på och sen somna , HAHA ..      GODNATT !


12:59

gav typ upp puffkriget igår , men nu är jag på hugget igen . HAHAAH ...
Ni kanske vill se mitt och julias samtal om när vi döpte räven vi har här på kvällarna ..

Jag: Vi döper den till vargen
Julia: Kebab
Jag: Men julia, visst kan den heta vargen?
Julia: Kebab
Jag: Men asså, nu heter den vargen!
Julia: KEBAB!
Jag: PIZZA !

hahahahahHAHAHAHhahhahaHAHAH .... !! aja räven heter iaf vargen nu ;P

Jag vakna nyss och snart ska jag fixa mig och äta , sen kommer julia och då går vi ner på köpingen kanske ..
vi hööörs iaf ---


puffar puffar ...

har haft en väldigt nice dag , Men just nu PUFFAR jag , jag är med i  1 puffvärldskriget .. , Berättar om dagen sen.


02:05

vakna vid 12:00 idag och sen vid 14:00 drog jag och julia ner på ip och där sa vi hejdå till en , och hoppas du får de bra där , Men sen kommer du tillbaka ..  :D:D:D:D:D:D:D:D:D !
& sen drog vi hem till ida , sen hade jag träning och du ska bara veta vad jag spela för dej ;p ♥
Julia och ida va med och titta , sen efter drog vi till mig så jag fick duscha och fixa mig .. , & vid typ 9 gick vi till julia och bara vaaaa , sen vid typ 00:00 gick jag hemåt och då hamna jag här framför datan..  sKA DRa nU ! ♥

jag saknar dej redan , vi klarar oss inte utan dej ♥

3 januari

har vakna nu , kl är runt 12:00 så jag borde nog ringa ida & julia .. HAHA ^^

2 januari (L)

god morgon ♥

vakna precis , ska fixa mig snart ..För kl 3 då är de bandy .
& de är typ bara  vecka kvar på lovet ., usch ! , just de - Imorgon får jag spela innebandy igen ..
CHHHHHIIET vad jag längtar . Hur kan man välja att inte träna innebandy på lovet , är folket helt knäppa .. ?
Aja .. Vi höörs senare ..


borde väl sova snart ..

har haft en nice dag och imorgon ska jag på ip och titta när LBK spelar .. höörs ♥


hade tråkigt , så du fick jag kul ;p

Öppna msn , fuska inte !

Tycker du nummer tolv är snygg ? nja,
Skulle du kunna krama nummer sju? lätt
Hatar du nummer 3 ? verkligen inte...
Känner du nummer fyra ?aaah, typ
Skulle du kunna pussa nummer tio ? arå .
Har du träffat nummer femton ?  japp .. 
Har du varit kär i nummer arton ?  nej 

       
Mitt avskedsbrev.
Kära Wilma Bylund. För det första vill jag säga att Dennis Thyr är den bästa vän jag haft, och att Emma ljus är helt dum i huvet.
Mina sista önskningar är att 
 Felix  gifter sig och skaffar barn tillsammans med Moa Hedblom , och att Josefine Wennberg  får ett lyckligt liv tillsammans med  Linn kvarnström . Jag vill säga tack till Maja för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Julia SvechnikovaDu är verkligen underbar.
Mitt liv har bara gått utför sedan Elias Akbal tog sitt liv.
Snälla Jakob Lindqvist sörj
 mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en spågumma och hon såg att du kommer röka braja med Julia Göransson och sedan vandra ut i vägen och bli överkörd av Fanny Paalanen  som kommer i 130 km/h i en blå Opel.




      
      Ta fram din mobil tryck neråt och släpp,

byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista


bara så ni vet är jag bäst på att tända raketer , jag lovar (a)

igår sov jag och julia hos ida och v somna runt 4 (A) . ..

& igår/idag var jag med ida och julia , fast de var fullt med vuxna överallt oxå ...
 & de börja inte så bra , men sen när vi visa hur grym vi var  på att smälla raketer  ,  hah och jag satt ner 3 st sånadär häxpippor och en smällde i ett träd och dom andra två satt fast och smällde  på varandra , så de blev värsta bombgrejen ;p , jag är alltså BÄST på att smälla raketer .. & polisen åkte förbi när vi smällde . HAHAHAHAHAA , men den bara åkte förbi ..
Nu ska jag på ip eller inte än men aja :P ♥

har  tyvär inga bilder just nu .

RSS 2.0