duscha nu sova sen och blogga imorgon .

-


dunk musik !

godmorgon ,  har precis vakna. så nu lyssnar jag på musik och typ chattar lite. ska snart äta och fixa mig och jag antar att julia sover just nu. så jag får väl vänta typ nån timme . wallander igår ju och jag får typ panik och vill hoppa in och hjälpa till. hahah kanske inte så normalt med iaf. nu ska jag fortsätta lyssna på musik och bara chilla.

           / ida
               höörs


- - -

åkte på matchen 12 .. första matchen vann ljusdal med typ 5-3 tror jag och andra vann oxå ljusdal med 23-2 , grym vi är ljusdal. imorse fick jag ett sms och där stog de att jag ska spela innebandy DM den 27 mars i Njutånger. jag tror jag har match i helgen oxå. det var så länge sen jag spela innebandy nu så de är läskigt ju .
men de är väl bara laget tyckt varit bra eftersom dom inte vill ha mig där. träning imorgon och jag har bestämt mig att jag ska lära mig att göra handledare och att zorra.  men jag tror jag klara handledare när jag stod och lira lite här hemma. jag är inte säker men ändå. så om jag klara de är det bara zorra kvar jag behöver lära mig.
nu ska jag sätta på mig typ nå mysiga kläder och typ fixa något gott att äta och titta på "wallander" 
 


        / ida 
        

         hööörs ♥


julia är dålig ;)

precis vakna och jag typ var död inatt tror jag . jag kände mig inte levande iaf. hehe !
ska snart äta och fixa mig för jag och julia ska ner på giganten och titta på innebandy
ljusdal-bollnäs. jag har inte så mycket att skriva idag heller. men imorgon har jag
studiedag som sagt och ska vara me julia och just de .. ikväll är de wallander
värsta grymt ju .. fast jag kommer inte ihåg vilken de var men grymt ändå.
nu ska jag kika igenom några bloggar,.  hööörs ♥

julia just nu , varför hon gräver sig in i kudden vet jag inte varför ..

 

puss ♥

tack för dagen maja och mikaela.

åkte på innebandy 11 och där satt jag me ebba och moa sen kom wilma och sen maja och mikaela , den sluta 10-8 till ljusdal .. grymt !
sen gick jag , maja och mikaela och fika på finess och där var de ju massa folk så jag fick lust att slå ner en del så vi oxå kunde få sitta och fika.  men jag gjorde  de inte istället blev de ett ledigt bord vi kunde sitta vid. hehe ^
och sen gick jag hem , såg vår bil utanför delins så jag stanna där och åkte bil typ 500 m ist. prata nyss med julia och hon kommer snart hit jag ska bara äta så kommer hon sen.  och just nu dunkar jag en massa frän musik.
nu ska jag väl typ fortsätta duuunkaaa min fräna musik. ciaao ♥


jjuliahelg !



nu har jag och julia tittat på film. vi skulle så " tusen gånger starkare" men då hitta vi inte filmen så då blev de lilla jönssonligan istället.. och vi satt bara och kommentera va dålig dom va osv... hahahha men de va faktiskt sant .
nu gick hon nyss hem och åt och snart ska jag oxå äta. mamma kommer snart hem och då ska vi beställa mat och käka . sen går jag till julia och vi myyyser lite.
eftersom jag inte har något att skriva om kan jag berätta lite om hur min helg kommer se ut.
imorgon ska vi på innebandy och titta på p 98 och sen bara vanlig lördag . på söndag vet jag inte riktigt men ska vara med julia iaf . På måndag har jag studiedag så blir hemma med julia säkert och hittar på något som vanligt . och nu är jag jätte hungrig.. önska att de kom en stor fet pizza till mig nu.


                          hööööööööööööörs♥



mini inlägg

hemma från skolan nu. väntar på julia ska komma. hon är hemma med sin syrra som är sjuk. vet ni .. jag har smita min familj. hahahah *
nu ska jag äta och vänta klart på hon , hejhej ♥

tiden har gått och du försvann vart är du , kom tillbaka snälla du .

hej , idag var de en rätt jobbig dag i skolan. fast jag hade ju julia. aja efter skolan va jag med hon och vi skratta väl för de mesta. hahahahahahah ! jag skratta så mycket att jag har ont i magen nu . har precis kollat på " halv åtta hos mig " nu ska jag väl inte se på något tills typ lyxfällan börjar och sen är de " big brother " ..
ska äta någonting nu så jag slipper ha ont efter skrattet även fast de va sjukt kul. jag lovar att att de julia upp och ner gör att man skrattar så de bara finns inte. HAHAH ! Hejhej ♥

vila idag och skola imorgon....

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
 - - - - - - - - - - - - - - - -
  - - - - - - - - - - - - - -
   - - - - - - - - - - - -
    - - - - - - - - - -
     - - - - - - - -
      - - - - - -
       - - - -
        - - - 
         - -
          -  


mina real på tv nu.

real madrid på tv nu så jag tittar . just nu är
 de paus och de står 0-0 , men real tar hem de här.
blir ingen skola imorgon, jag mår så dåligt .
 jag har så himla ont känns som att de aldrig blir bra igen .



-


mini inlägg

godmorgon .. jag avskyr verkligen min hosta . men imorgon blir de förmodligen skola och jag kommer äntligen att få träffa julia och jag orkar inte skriva något mer för jag har inget att skriva ((()))

-


det blir dagens vill ha , varje dag.

hej , ingen skola idag heller. jag förstår inte vad problemet är jag har skit ont i halsen och hostar hela tiden och de gör att jag får ondare i halsen och jag har ingen röst. har hunnit sett 2 filmer nu . och de va wallander - vittnet och mimmi och reine i fjällen efter den ska jag se emma och daniel - mötet. brosan kom nyss hem för han hade blivit sjuk. så då har jag nog hosta så han blivit sjuk .. hoppsan !
& ni har nog sett att jag har börja med " dagens vill ha " .. eftersom jag inte har tid att skriva så mycket nu så kan jag sätta in en sån varje dag . hihi jag älskar ju kläder så ... ... -

hejhej ♥


-


_*_*_

Vädret utanför ditt fönster:

sol

Lyssnar på just nu:

film

Igår gick du och la dig:

halv 2 typ

Idag vaknade du:

7

Vad har du på dig:

pyjamas

Senaste som ringde dig:

dolt nummer

Som du ringde:

mamma

Senast som skickade sms till dig:

ida

Som du skickat till senast:

ida

Senaste som mailade dig:

min lärare

Senaste sidan du besökte/läste:

facebook

Ska/ha göra/gjort idag:

film

Bra eller dålig dag idag:

dålig


har typ inte sovit någonting i natt så jag ska se på film nu . hööörs !



saknar verkligen mina brudar nu  ♥

-


19 feb........i

allt har blivit värre nu . igår somna jag i sovan och sen så vakna jag vid tolv på natten och då klev jag upp för de kändes som jag skulle svimma . och de var nog den värsta tiden i mitt liv hittils. jag sprang till sängen så jag inte skulle svimma och sen låg jag i sängen och typ hade jätte ont i hela kroppen och halsen. och när jag pratade så typ hade jag skit konstig röst. 
idag blir de ingen innebandy och de suger riktigt hårt.
men de är väl bäst att bli frisk först. så de blir ingen skola på måndag heller...


lite bättre.

hejsan .. jag mår lite bättre i kroppen nu och även halsen de är bara febern som har öka . men jag ska försöka bli frisk för jag vill verkligen på innebandy matcherna imorgon. när pappa kom hem hade han köpt med godis och jag fick även cola . för de bruka hjälpa lite extra när jag är sjuk. nu ska jag titta när tvillingarna spelar x box , hörs ♥


10e bilden: Någon som är snygg




isabelle strömberg ♥

tyyp 18 februari ..

hej .. sov typ ingenting i natt . jag måde så illa osv och jag låg så oskönt och allt var på så jobbigt.
nu har jag precis vakna och tittar på sune sommar och sen ska jag se linas kvällbok . desssssutom
kommer pappa hem två idag . igår var jag hemma själv till halv åtta för att tåget var sent för pappa och mamma jobba . men jag har sån snäll mormor som kom ner med mat iaf ..  så så hejdå ♥


9e bilden: En bild på dig


hatar att vara sjuk ..

har fått hög feber nu och idag har jag bara sovit och titta på filmen " tusen gånger starkare" super bra film . verkligen en av favoriterna .
nu ska jag dricka varm mjölk med halstabletter blandat i .  så får ni ha de så bra och bara så ni vet vill jag bli frisk nu , alltså nu nu nu nu nu nu nu nu NU !

hejhej ♥

dubbelt så sjuk ..

godmorgon , idag mår jag mer än bubbelt så dåligt en igår . så ingen skola idag heller ...
hela halsen värker och kan inte hosta och hela jag håller på att gå under , men nu ska jag titta på
tusen gånger starkare och sova .. hejhej ♥

ska titta på film nu och sen sova ,så sov gott allihopa så hörs vi imorgon # 9


sjuk

har typ sovit hela dagen. men när jag väl var vaken så titta jag på tv . men de va inte så intressant . men jag har hitta en massa nya favoritkanaler nu . hihi ^^
ett program jag såg så var de en typ kille som hade björn som husdjur och typ hans kusin skulle få träffa han med då överfall björnen kusinen så han dog och sen var dom typ rädd för att släppa ut björnen men dom gjorde de och då var den snäll . hahahheheh bara så ni vet.. dessutom så har jag bra program smak. hehe . men jag har ju inget att skriva om så då kan jag ju berätta om de programet och nu blev de så att jag börja berätta om varför jag berätta om björnen . haha ska sluta med de nu :p
på eftermiddagen börja jag fryssssa jättemycket så jag tog en dusch och då skulle jag släppa ut håret och då typ smälls snodden sönder så de smächa* på mig så jag fick ett kanske djupt sår på fingret , ont !
sen fick jag mat av mormor . först förrätt och sen varmrätt och tillslut efterrätt , hihi •
nu ska jag försöka sova igen . för jag mår inte så bra direkt då .

hoppas ni andra har de bra iallafall ♥

8e bilden: En bild på din fritid


GODNATT nu ...

nu ska jag sätta igång en film och sen sova .. så godnatt ♥


Feb. 15, 2011

jobbig dag idag . kom till skolan och där hade vi inget lag till matchen så jag fick dra hem och fixa kläder osv..
sen gick vi ner på giganten , men jag fick super ont i huvudet och fick feber så jag var inte med ändå.
jag drog hem direkt efter matchen fast igentligen hade jag fler lektion men eftersom jag blev sjuk fick jag dra hem. på vägen hem blev jag en ispinne. när jag kom hem sov jag och hade bara en massa ont i huvudet och kroppen och nu tittar jag på nå byggprogram. ska försöka vila . blir nog ingen skola imorgon. känner att jag inte orkar med mins sjuka just nu. men aja höörs ♥




iidaawaallin .

hejsan , nu har jag träna eller jag vet inte om jag träna direkt. men de är ju inte mitt fel kanske ..  ?
tur att jag har maja,elias och maria som verkligen bryr sig. hah jag som var så sur och arg , men då kom
maja och elias och gjorde mig glad ... tacktack ♥
Kom hem åtta ochh då tittade jag på innebandy på tvn och lite familjen annorlunda och några fler. Nu behöver jag duscha och tvätta håret riktigt länge känner jag.
Imorgon ska vi spela mot stenhamre . men jag ska inte vara med . jag orkar inte med fotboll nu.. just nu är de bara innebandy hos mig. fast igentligen är väl de ändå som jag vill spela.
Jag struntar faktiskt i vad alla säger. detsutom får jag inte träna så mycket eftersom jag och min fot inte är speciellt bra kompisar just nu. .. 
 
nu ska jag duscha och tack för att ni gjorde mig glad , nu slipper jag vara sur här hemma  ♥


glad alla hjärtansdag <3












   

puss ♥


mindre kallt nu än i morse.

hände inte så mycket i skolan. Men de var skiiiit kallt . här hemma var de - 25 grader och jag fröööös super mycket kan jag lova. Jag gick hem . så var hemma vid halv 3 och då satt jag mig här framför datan . fast igentligen titta jag bara på tv , alltså mtv . hehe  !
Nu tog precis programet jag såg på slut så ska väl fika lite och plugga tills provet på onsdag .


nu ska ida sova och sova för hon har jätte ont i kroppen och är yr ..

godnatt allihopa , så höööööööööÖöööööörs vi imorgon..  



jaazzzåå ..

hejsan , vet att jag inte bloggar så mycket men jag har inte tid. men igår vid typ 11 gick jag , ida , filip och isak ut och upp på taket och hoppa ner , liksom rätt fränt läskgt . kom hem vid typ halv 1 eller nå. då titta jag på film och somna vid halv 2 kankse och idag vakna jag utav syrran som säger att hon ska åka till söderhamn , men jag somnar om och vaknar vid 10 sen . Ida kom  och vi typ chilla bara och sen drog vi till iggesund på match mot njutånger, haha jag vet att de låter fel . men så äre och jag vet inte varför. Matchen gick bra. vi förlora med 9-7. men de kändes som om vi vann. Jag gjorde 4 mål iallafall och är riktigt stolt över dom. kom hem halv åtta. somna när jag kom hem och nyss ätit lite mat och ska se wallander nu , imorgon ska jag plugga tills provet och knäppa lite snabba kort på mina senaste köp ...  hejhej ♥

kommer bilder sen -- ..

hejsan , jag har inte haft tid att blogga . Igår hade vi frilufsdag och först åkte jag längdskidor och de va dö trist. Själv vilja jag bara bort därifrån och sista typ statinen drog jag efter halva tiden .  Åt nå äckligt . Efter de drog jag upp i vattentornet och där var jag fram till 1 , jag och moa åkte bara en gång. resten av tiden satt vi framför elden och snacka med jonas och typ gick runt i snön på andra sidan och där "fastna" jag , och de va mennigen att jonas skulle hjälpa mig upp då . Istället kommer alla gymnasiekillarna och drar upp mig ur snön och då kommer en massa småbarn och springen mot typ en av killarna så han ramlar ner igen på mig , så då var man ner i snön igen . Sen ett drog jag hem och sov . Sen var jag med ida och vi gick upp i skogen och åkte lite pulka , hihi ..!
sen typ bara softa jag framför tvn och idag vakna jag rätt tidigt , vid halv nio och då zappa jag framför tvn och tillslut hamna jag på MTV . sen tolv åkte jag ner på giganten och spela lite innebandy innan damlagets match börja. den börja ett , och den sluta 9-4 till ljusdal , najs ♥
När jag åkte hem , åkte vi in och hämta min sweet tröja . Öppna den nyss .. & jag gillar den verkligen .  nu ska jag titta klart på " teen mom" och sen snacka med ida om vad vi ska hitta på .. Höörs Ÿ


7e bilden: Någon i din släkt

 





min underbara lillkusin Philip ♥


  

takidatomaswallin ♥



6e bilden: En person du saknar väldigt mycket





mina fina brudar , kommer snart till er ♥

5e bilden: En bild på dig och någon du inte har varit med på länge




fina fanny ♥

tur att man har mer kläder..


skön , underbar .. precis så är de !

direkt efter  skolan drog jag upp på furugatan och åt , sen hem och då hitta man ingen skjuts till träningen i tallåsen så blev ingen träningen. Plugga ist och städa garderoben min så de försvann riktigt mycket kläder , typ inge kvar känns de som nu. FIXA och gjorde om lite i min sköna underbara säng också .  Så nu ska jag forsätta myyysa och plugga , hejhej ♥

4e bilden: En gammal bild på dig



puss ♥

hah , glor ... ?

nu har  jag träna , fast ska sova nu . den 4e bilden kommer imorgon för ´jag hoppas jag får mer tid att fixa de med då . Fast först skola till 3 . sen hem och träning halv 6 i tallåsen till 7och sen hem och duscha och sen kanske jag hinner med de . för jag måste fixa ett kort oxå . godnatt ♥


" ett nytt liv på köpet "

hej , idag var de väl en okej idag ..  , vi hade svenska hela morgonen fram till lunch och då läste jag tyst , sen titta vi på film med andra gruppen . Men efter halva gick jag till ett annat klassrum för att jag orka inte se filmen . Då läste jag vidare . så nu är de inte så mycket kvar i min bok  hihih !
Nu ska jag beställa klart mina sweet tröjor och sen gå till julia och plugga engelska . så vi hööörs ♥

3 3 3

hejsan , nu har jag och julia rensa hennes garderob , haha vad hon måsta tänka ;P
nu ska jag äta och gå iväg till henne sen igen , hörs höörs ♥

freeäänt ..

nu går jag till julia och hjälper hon med hennes garderob . hööörs ♥

3e bilden: En bild på någon/några i din familj


indianflickan här ..

hejsan eller godmorgon , har precis tittat klart på filmen "puss" och nu ska jag typ fixa mig och sen hitta på något med julia .

Var ju hos moa igår och de var kul . Vi titta på vampyrer suger , den var faktiskt bra fast dålig .. När jag kom hem åkte jag hem till julia och vi åt maschmisch , super gott !

Sen när jag kom hem leta jag en film jag kunde se , men hitta ingen så jag typ gjorde inte så mycket .. Titta på nån indian film . Indianer är grymt fräna asso .. Skrattande 

jag ska nog lära mig att dansa som dom , hahah kanske inte men iallafall liksom ..

 


2a bilden: En bild på dig själv


mysfest nu ..

hejsan , matchen sluta typ 7-6 till Ljusdal ,
när jag kom hem gick jag till julia och
fixa
håret och nu ska jag snart åka , ses Kyss

5 februari ..

godmorgon Cool 
vakna vid 10 och då fick jag dra på mig kläder och typ skynda för emil skulle klippa sig och jag måsta köpa något till moa som har mysfest ikväll. Så nu har jag handla de och emil har blivit korthårig. Ska äta snart och sen ska jag på innebandy för A-laget ska spela. Efter ska jag väl träffa julia och sen drar vi till moa , så vi höörs Kyss 
 

hah , lite kul sådär... 

4 februari trorjah ...

hejsan , idag var de en härlig fredag . Efter skolan drog jag hem sen på ica och handla lite läsk och godis. Kom hem 4 igen och då spela jag lite wii eftersom de är så najs Tyst 
sen har jag inte gjort så mycket och nu väntar jag på julia som ska träna klart och sen ska vi nog på giganten och titta på lite innebandy , de är korpen som ska spela och pappa är ju med där ..
Nu ska jag platta håret , höörs ! 


1a bilden


bara för att ....

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv
3e bilden: En bild på någon i din familj
4e bilden: En gammal bild på dig
5e bilden: En bild på dig och någon du inte har varit med på länge
6e bilden: En person du saknar väldigt mycket
7e bilden: Någon i din släkt
8e bilden: En bild på din fritid
9e bilden: En bild på dig
10e bilden: Någon som är snygg
11e bilden: En bild från sommaren

3 februari

hej , idag hade vi en massa no och då gjorde jag och Amanda klart får bombgrejstaion och vi hade so och där gör vi en text om två religoner och jag har hinduism och buddismen , men de finns ju nästan ingen normal fakta om dom jue. Sen mitt på dagen så låna vi böcker och jag låna en till läsläxan som heter " i gryningen tror jag att mamma ska väcka mig"  ..  sista timmen hade vi bild och skvättmålade(stav...) då , inte så kul .. Men vart nöjd med mina ändå . Efter skolan stanna jag kvar till tre och gjorde engelska och matte läxan , sen kom jag hem vid halv fyra och då sov jag lite och titta på tv , sen drog jag upp på furugatan och åt och sen spela vi monopol och de är ju skit kul , jag fick en massa gator . Men tillslut inga pengar kvar  hahahaha Skrattande 
Kom hem halv åtta och då  gjorde jag inge speciellt bara skratta , och nu tittar jag på  " svergies värsta bilförare"  , hahah vad najs .
 
nu ska jag fortsätta titta ppuussss Kyss 
 

jag finns alltid för dig .

jag har inte hunnit blogga så mycket , men idag efter skolan drog jag med julia hem och vi spela wii och jag kan flyga .sen gick jag hem vid typ sex för jag hade innebandyträning men kom hem och ingen var hemma och självklart då att jag hade glömt mina nycklar , så då fick jag skynda mig på delins och hämta dom och sen tillbaka hem och sen kom jag iväg hemifrån vid typ 20 över 6 , haha så snabb var jag ;p  på träningen hade vi inga målisar så jag stog i mål , jag rädda faktiskt riktigt många bollar , eller om man säger såhär , jag släppte inte in mer än tio bollar , rätt nöjd Skrattande 
& nu ska jag duscha och sen plugga om jag hinner , pusspuss Kyss 

1 februari

ursäkta för dåligt bloggande . !

igår drog jag med julia hem och kan ju säga att utanför delins kan ju allt hända. var hemma hos julia och bara chilla ett tag och sen halv sju åkte jag iväg på träningen och efter så tränar damlaget så jag stanna kvar och träna med dom så kom hem kvart i tio , härligt ♥

& idag var de en najs dag i skolan , vi gjorde inget speciellt . sen kom jag hem typ tjugo över fyra och då var några i släkten här och vi fika osv .. eftersom mammmii fyller år .
när dom åkt härifrån så somna jag i soffan sov till halv 7 ;p & sen gjorde jag inte så mycket , satt mig här hihi .
jag skippa fotbollsträningen eftersom jag har så sjukt ont i foten .

nu ska jag typ inte göra så mycket kanske titta om jag har någon läxa eller något .

grattis världens bästa mamma , älskar dej ♥

RSS 2.0