det blixtrar , åskar och regnar !

myyyyyyysigt.

bloggar senare...

har precis hämta kläderna så , hörs hej !

dom kommande veckorna.

nu är dagen snart slut och jag har väl inte gjort speciellt mycket , sovit ,  vart hos uppe på furugatan , dammsuga och spela wii . Lite tråkiga saker sådär då . kan ju berätta hur veckorna fram i tiden kommer se ut för mig .
Imorgon: idrott , skola
Tisdag: träffa nya klassen på stenhamre
Onsdag: skola
Torsdag: ledig
Fredag: ledig , packa
Lördag: vara med tjejerna och på cirkus
Söndag: östersund med bästa klassen
Måndag: östersund
Tisdag: SP
Onsdag: Korskrogen
Torsdag: kanske sluta tidigare
Fredag: tårtkalas
Måndag: fotbolls tunering
Tisdag: städa
Onsdag: Examen
så , då vet ni !
men nu ska jag typ ut i fina vädret och sen se på tv och sova , hörs hej !


söndag

vakna vid nio och då platta jag håret och fixa mig , sen gick jag upp och käka frukost . Sen åkte familjen iväg , utom jag då iväg någonstans och då gick jag ner på rummet och satt igång dancefloor summer hits 2011 lite lågt och sov typ en timme , sen kom dom hem och vi for upp på furugatan och fika för de är ju morsdag och för morfar kommit hem och fyllt år , sen satt vi där en stund och nu har jag kommit hem och jag ska beställa shortsen jag ska ha på examen. Egentligen skulle min fina lilla kusin philip kommit hit idag men de vart tyvär inte så . men hörs hej !


dålig bild !

hemma efter en najjjjjs dag !

hemma från sundsvall nu , har hitta mycket där faktiskt , de vart skor , hood , 2 linnen , en t-shirt , byxor , bord , plattång (en gryyyyym) , påslakan , godis och cd skivan dancefloor summer hits 2011 . Det kommer kanske på bild sen något tag . Sov typ halva vägen hem , härligt !
när jag kom hem städa jag rummet och snygga till lite och sen titta jag på kvällen är din och lite finalfotboll , barca-manchester...  . Nu ska jag duscha och sen forstätta titta på fotbollen och vill bara säga att jag har haft en grym dag idag som tillbringas med min familj.
men hörs ♥

nu : sundsvall !

/ ida.

godnatt !

- om du var i min närhet skulle jag må bra ♥


fredag <3

kul dag i skolan , och utan 6:1 an :D
hade dubbelt så mycket idrott .
och självklart har de regna hela dagen, efter skolan åkte jag ner på köpingen och sen hem och typ sov en sväng och senare käka och de sluta regna för ett tag sedan och då gick jag ut och knäppte lite kort där ute och nu har jag titta på varning för barn , lite sådär kul program !
imorgon åker jag till sundsvall , så de blir inge blogging. Kanske på kvällen men hörs hej !


ljusdal-färila , derby 0-0 !


TOOORSDAG

skolan gick bra även om vi kanske börja tjafsa med 6:1 an , hade studiebesök på kommunen , skit tråkigt ! efter gick jag och moa tbx upp på skolan , hon hade utvecklingsamtal och jag vänta. vi åkte ner på köpingen och fika sen åkte jag upp till mormor och titta om morfar hade kommit hem och de hade han . nu jag gjort mat till tvillingarna som ska komma hem snart och äta de . sen åker jag och ida ner på älvvallen och tittar på killarna , höörs hej !

vemdalen

hemma efter en rätt okej dag i skolan , jobba lite extra på matten och engelskan och det var väl bra .
och nu har jag precis kommit hem , sitter här och längtar till vemdalen . vill dit och träffa alla nu och ska kanske träffa linn i hede också så varför kan jag inte bara få vingar och flyga ifrån skiten här och komma till de underbara.
åhh , jag saknar verkligen alla där så sjukt mycket just nu !
och typ efter examen så kommer ida hallström hit i några veckor och träffar mig , längtar !

kanske åker ner på älvvallen senare , fast först ska jag göra mat och käka , imorgon ska vi på studiebesök på kommunen , jag och moa stannar nere på nyfiket och fikar direkt efter , men nu ska jag lyssna på musik hörs hej!

 


7A


jag orkar inte med er längre ..

skolan gick väl okej ,
och när jag kom hem käka jag macka och sen sa mamma att om jag rensar bort alla maskroser ute i trädgården får jag softan jag har önska mig. Så har gjort lite idag , ska fortsätta imorgon.
fast bara så ni vet får man sjukt ont i kroppen av att göra de ;p
efter åkte man ner på älvvallen och titta på tjerna , ljusdal-vallsta och dom förlora. Nyss kommit hem och ska nu duscha och sen sova. Idag fick jag även veta klasserna till sjuan och jag är inte så nöjd direkt !
men hoppas man kommer in på vintergatan eller att de blir att jag flyttar till vemdalen och går i hede med mina underbara flickor , så man får vara glad i skolan som man inte får nu ! 
 


jag ska undvika er så mycket jag bara kan
orkar inte bli mobbad av er två längre


MÅNDAG måndag en vanlig måndag

jobbig skoldag , eller vi har skrivit en egen låt vi ska ha på examen osv ..
efter skolan var jag med julia , vi gick och gickoch gick och jah gick superlångt .
ska snart typ äta nån macka och ikväll ska jag sova tidigt så de blir en lång natt .
imorgon i skolan får jag veta vilka jag ska gå med i sjuan , för hoppas jag hamnar i en bra klass.
annars vet jag inte vad , eftersom skolan de blir suger kan väl klassen bli bra , hade ju vart snällt.
men aja , inga bilder kommer de heller som ni kanske märker men ska kanske ladda in ikväll ., kanske !
men hörs imorgon ♥

nu big brother sen sova .


 

jag och min älskade sköna möSSa ♥

barnensdag , hehe

jag har inte bloggat så mycket nu men aja,
igår var jag i hudiksvall där hitta jag en T-shirt och lite småsaker , de kommer bilder senare.
Vi åkte upp på sjukhuset och hälsa på hos morfar . han måde bra , han kan ju inte gå och han har ju ont i såret sen operationen. Mamma hjälpte han upp från sängen och när jag såg att han hade så ont och han inte kunde gå blev jag helt yr så jag fick gå och sätta mig ist för att typ spy. Men att se han lida känns inte bra eftersom innan bara en vecka sedan måde han ju helt sjukt bra osv. Men han kommer hem imorgon förmodligen.
När jag hade kommit hem så var jag så trött att jag gick ner på rummet och somna vi sju och jag sov ändå till nio på morgonen . så de vart en lång natt. Idag duscha jag och sen åkte jag ner på barnensdag och träffa fanny , rebecka, moa , amanda och linn vi gick typ bara runt och träffa även min coola grymmmma kompis carl ,hihi!
klockan tre gick vi till scenen så vi skulle få några bra platser till järvsökören skulle sjunga , dom var fantastiskt bra .
när jag kom hem därifrån käka jag lite av godiset man fick där nere och nu skriver jag här.
ska nu typ titta på tv så hörs hej ! ♥


hudiksvall med ont i kroppen.

har ont i hela kroppen , kan nästan inte ens gå och har även bränt mig i ansiktet så nu är de en stor röd cirkel , fint? nej ..
men jag ska försöka ta mig till hudiksvall med mamma och shoppa lite och träffa morfar.
fast jag måste nog smörja in hela kroppen med tiggerbalsam för jag är helt seriös , jag kan typ inte gå . bara i sjukt sakta .

torsdag

hinner inte blogga , men frilufsdag imorgon inför SP . Sen så bloggar jag senare på kvällen imorgon , hörs hej !

to dream of love is to be happy


17 maj

sämstdag ! efter åkte jag hem och typ satt ute och åt macka. sen sov jag i två timmar och nu har jag precis käka mat , kött och potatis . Nu ska jag se en film eller titta på teen mom. imorgon kanske jag drar till hudiksjukhus , på kvällen.
men aja , kort inlägg med hörs hej !


16 mars / maj

skolan var sjukt jobbig , sista timmen titta vi på en småkrypsfilm. typ för treåringar, kul ?
sen leta vi massa småkryp , hahah !
när jag kom hem så typ gjorde jag inte så mycket. Men klockan halv fem åkte jag till skolan och hämta tvillingarna. sen käka vi och nu ser jag på tv , hej !


morfar , farfar

inatt ringde de och de var mormor som berätta att de var ambulanser hemma hos dom , morfar hade fått ont jätte ont i ryggen och benet. Men sjukskötarna som kom kunde inte se var de var för någonting så han fick åka in till hudiksvallsjukhus. Där såg dom direkt att de var den största blodåran som hade sprängts och allt blod hade åkt ut i kroppen och då dör man. men om operera han direkt och om inte hade han vart död nu och de hade jag inte klara och dessutom dog ju farfar nyss. Men om operera han hela natten från tolv till typ 6 på morgonen och mamma och min morbror åkte in till sjukhuset och själv fick jag stanna hemma med tvillingarna eftersom pappa inte heller är hemma och vår morgon börja med att emma glömde hjälmen , kul ? nej !
och nu är morfar klar från operationen och dom vet inte hur han mår. men förmodligen inte så jätte bra så nu ska han sova i 3 dagar. Han fyller ju även år idag så den missar han. för han kommer ju sova hela dagen.
Men jag ska dit om typ nån dag för jag kommer ju inte dit idag för mamma har ju bilen där osv.. fast buss finns ju.
Men hoppas allt går bra nu , för dom sa att han kanske inte kommer klara att leva mer. men om inte så tar jag fan livet av mig också.  tänker på dig världens bästa morfar ♥

HIPP HIPP HURRA , GRATTIS MORFAR !



idag är de prick 2 månader sen du försvann från oss och jag förstår inte hur jag orkar leva utan dig.
Varje kväll ligger jag och gråter när jag ska sova. Jag vill inte att du ska vara borta förevigt.
Att jag aldrig får komma in till dig och krama dig och sitta där brevid och få snacka och även ge dig något från mig. Jag kommer aldrig få höra dig skratta se dig le när jag kommer. Jag kommer aldrig kunna fråga pappa om han pratar med dig i telefon och få ett ja som svar. som jag även var påväg att fråga igår. men allt tog stop och ist gick jag ner på rummet och grät.
Om ungefär en månad så fyller du 70. Jag önska du kunde få vara med och fira det. Men jag vet att du har de bättre där du är nu ist för att åka in på sjukan. Men jag saknar dig ! Jag kommer aldrig sakna någon som jag saknar dig. Om jag var ledsen/sur/arg så var de du som gjorde att jag blev glad igen och fick tillbaka mitt leende. Men nu gråter jag bara.Bara av att säga farfar så får jag tårar i ögonen. Jag kommer aldrig glömma dig. Ingen kommer glömma dig. du är för bra !
Jag vet inte om jag orkar leva , faktiskt! jag vill ha dig bredvid mig så jag kan vara lycklig och om jag kommer upp till dig då får jag vara lycklig och krama dig hur mycket som helst och bara vara farfar och barnbarn som aldrig kommer hända igen.
Men jag andas åt dig och du kommer alltid att finnas kvar i mitt hjärta vad som än händer. shå åh te ♥





sängen väntar


nu :


11:55

hade en sjukt grym kväll igår med en massa skratt som verkligen måste göras om.
efter nio stanna jag kvar hos julia , vi titta på eurovision song contest och satt typ och garva åt alla länder förutom sverige , irland , ryssland typ. sverige kom 3 iallafall.

nu ska jag duscha , men sen kommer de bilder ifrån igår ..

hörs hej !

himlen är oskyldigt blå

vakna vid tio och då åt jag frukost och sen har jag tittat på dirty dancing två gånger och nyss städa jag rummet eller jag dammsög . Nu ska jag titta på himlen är oskyldigt blå . fast hinner inte se klart den för om en timme ska jag typ fixa mig för jag ska till julia med några tjejer och käka och myyysa . så vi höörs ♥

fredag den 13


är hemma från skolan och har vart de ett tag kan man säga, direkt
efter åkte jag ner på köpingen och köpte godis. Sen fastna jag här framför datan.
 Har typ hitta en jacka som jag förmodligen beställer idag eller imorgon hoppas jag.
 har hunnit att sova lite också med datan i knä.
Ska snart käka middag och sen ska jag hitta på något med min ida flodberg ♥
jag har en fråga bara , skulle de inte regna idag ?
de har liksom inte gjort de. men i sursveg så åskar och blixtrar det iaf .
Hoppas de inte kommer hit bara.
nu ska jag väl faceboooka lite hejhej♥

( det är ju fredag den trettonde idag och själv fick jag en boll i ansiktet
så de spruta ut blod och sluta inte på typ 2 timmar och fick även typ "lite"
blåöga , fyfan )


dissare

skolan gick snabbt idag , polisen var hos oss en timme och prata.
efter skolan cykla jag hem själv och sen åt jag macka, när jag hade gjort de somna jag .
sen åkte jag upp på furugatan och käka makaroner och korv , sjukt gott !
klockan sju cykla jag ner på älvvallen och titta på killarnas match mot edsbyn , ljusdal vann. 
kom nyss hem och har precis haft ett snack med pappa om vemdalen och han har lovat att vi ska dit mer än två gånger på sommarlovet , bra !
: efter examen
: när farfar fyller år
: countryn
och hoppas på fler gånger .
men nu ska jag packa tills första uteidrotten imorgon , hej !

VEMDALEN ÄR BÄST punkt slut.



vägen dit





gravarna



pizzerian



alma,ida och selina






curry

mitt vemdalen är bara mitt

sista praodagen gick bra , jag baka morotskaka och långpannekaka och mer saker . Efter det så cykla jag och julia upp på dollar och sen hem till henne . Klockan sex åkte vi ner på älvvallen för tjejerna hade startpremier mot korskrogen som dom förlora.
Fick även nyss veta att de hänt mer saker i vemdalen ,
mars : farfar dog och två 17 åringar tog livet av sig.
april/maj : 3 personer blir påkörd av en taxi uppe på skalet påvägen till vargen.
maj: , allstå nu för någon timme sedan har idas farfars underhus brunnit , lasses hela hus brann och idas farmors hus brann. Alla dom husen står bredvid varandra och även idas som klara sig och de börja för någon elda gräs.
Men nu känns allt så konstigt , farfar finns inte så jag kan inte vara i wallinshuset eller hans lägenhet och allt som brukar hända i vemdalen kommer inte hända för han tog livet av sig och nu har mitt "andra hem" i vemdalen brunnit. De är så sjukt jobbigt.  Varför ska allt bara försvinna . , alla ställen jag brukar vara på är bara borta , finns inte längre ! varför kan allt inte bli som när man var barn . Inget var så jobbigt då som det är nu. 
 
Det kommer inte så mycket bilder nuförtiden , men jag sitter som sagt inte vid datan så mycket men ska försöka fixa så de blir fler bilder, höörs hej ! ♥

examenskläder

har suttit vid datan ungefär hela kvällen , men jag har faktiskt leta examens kläder och eftersom jag hatar klänningar så blir de ännu svårare. Men jag har hitta tror jah , måste snacka med mamma och isf beställa hem. De jag hitta var jeans-shorts , vitt spetslinne och skor.  får hopppas de blev bra !
nu spelar real madrid eller dom har redan spela en period , det står 2-0 till real och de är ronaldo som har gjort båda målen. Ramos är avstängd .
Nu måste jag sova så jag vaknar i tid imorgon även om jag har sovmorgon. Börjar ju tio men hörs hej ♥


nyyyyfiket

hade en sjukt kul dag idag på nyfiket , vi baka mycket . Vi sluta tre och längtar verkligen tills imorgon !
när jag kom hem var jag ute och knäppde kort. Sen filma jag lite i HD.
och jag har även hitta en sjukt bra låt som jag inte vet vad den heter.
Nu tittar jag på moving in så hej ! ♥


coop extra

´shhit så drygt de var på coop och ute var de runt 25 grader i skuggan.
när jag kom hem tvätta jag fötterna , de kändes liksom lite äckligt .
För jag hade ju haft skor hela dagen .
men sen drog jag till ida och vi typ bara chilla med isak , wille och filip.
halv sex åkte vi ner på älvvallen för ida hade match . Titta med Tina och Julia Lundberg och dom förlora.
har typ ingenting att skriva bara att imorgon praoar jag och julia på nyfiket .
hejhej ! ♥


supergrattis min fina tjej julia !


mini inlägg


var med ida igår och vi sov i tält inatt och idag är de sjukt varmt så jag ska ta och typ prata med ida om vad vi ska göra  , jonnah om du ser de här ring mig !  hej !

tuSSSSSenbröder

i natt när pappa kom hem hade han med sig typ nå  choklad som laget gav mig för jag knäppte kort , HaHa !
men annnas så nyss vakna och ska snart sätta igång högtalarna och fixa mig för jag ska ju på loppisen snart
men vi hörs ♥


(kommer bilder sen)

direkt när jag hade skrivit klart förra inlägget åkte vi på giganten , satt där från halv åtta till halv elva . Kom precis hem och hade egentligen vilja sett matcherna som är nu . Men ska ju upp tidigt för vi ska ju stå på Loppisen på skolan imorgon . Vet inte om jag orkar men man måste ju . Så höörs hej ! ♥


fredag .

äntligen fredag , sista timmen åkte vi på kläppa och titta på master mind och de var väl okej ! men fick sjukt ont i ryggen av att sitta obekvänt i en timme. Men efter drog jag  och julia och handla godis och nu på eftermiddagen har jag vart i tallåsen och sen åkte vi ner på ergyns och köpte pizza och käka ,
nu ska jag typ fixa kameran eller nåt och sen så drar jag på vårens sista innebandy på giganten , nattcupen !
far min ska ju spela och de är ju lika kul att titta på innebandy varenda gång . Önska man spela innebandy på sommaren för jag orkar inte vänta nu .. IIIINNNNNNNNNNEEEEBBBAAANNNNDDYYYY ♥ 

Hejhej :^^:

sov gott , godnatt ♥

-


stressssig dag .

drog ju med norman hem idag , vi hade sjukt kul lovar jag ! måste göras om.
jag har inte tid att skriva så mycket för jag har mycket läxor och annat att fixa .
Men aja , höörs imorgon ♥


onsdag

när skolan sluta drog jag och julia till mig och sen på plan . Var där med typ moa , maria , amanda och massa fler. Sen skjutsa jag och julia sebastian och robin till ica och sen tbx på plan men vi drog hem direkt efter, hem till julia. där gjorde vi typ ingenting men jag tog cykeln hem vid kvart i sju och då åt jag och sen typ satt jag mig här och nu ska jag göra läxan ..
justde , klockan tio ikväll stänger dom av el och vatten här för dom ska typ göra något och sen kommer de tbx fem på morgonen imorgon så därför måste jag sätta i min laddare till kameran som jag ska använda imorgon när jag följer me NORMAN hem och vi ska göra en sak som jag tyvär inte kan berätta , som ni förmodligen får veta typ om några/nån månad.  men hööÖöörs ♥



ska även försöka läsa ut den tills imorgon , men lovar att jag inte kommer hinna men ska försöka.


barca - real ♥


detta hade gärna fått flytta in i min garderob

 

i.

TISDAG

hinner inte blogga så mycket längre , men igår var jag med , jonnah , hanna , lone och tove. Vi var på finess och fika och sen drog vi till jonnah och på kvällen åkte jag på match för tjejerna spela. Dom vann med 4-0.
Idag efter skolan så drog jag och julia ner på köpingen och skulle fixa praoplats och då fick vi första dagen på coop och sen dom två sista dagarna blev de nyfiket. kommer bli riktigt kul.
nu ska jag äta , hej !  


vemdals bilderna kommer kanske senare , men ska visa dom.

blev att jag stanna hemma och städa rummet , eller nä jag bara dammsög golvet och byte påslakan . Och nyss åt jag och nu om jag vill duscha innan tvillingarna så måste jag skynda mig annars tar om duschen först och då blir allt bara så blött därinne så nu måste jag skynda lite här , men när jag har duscha så ska jag baka och ikväll är de typ någonting och sen är de big brother som jag ska se , hejhej ! ♥ 


 - idag går de inte att beskriva hur sjukt mycket jag har sakna dig har grina hela eftermiddagen och vill bara ha tillbaka dig så jag kan vara lycklig och krama dig med våra bamsekramar , men de går inte nu och kommer aldrig gå för du finns inte här längre . Dit hjärta slår inte nå mer , men mitt hjärta slår åt dig ♥
- varför just du , du hade inte gjort nå fel alls . Du var helt perfekt helt grymt perfekt ingen kunde få en bättre farfar och de lovar jag . får de var du som var helt perfekt av alla här på jorden. Du var inte värld att få åka upp i himlen. För du behövdes kvar här hos oss ♥
- jag som drömde om att du skulle få se mig i tvn när jag spela innebandy och du skulle vara stolt över de jag gjort under matchen och att de var dit barnbarn. Men nu ska jag spela innebandyn för dig bara dig och jag vet att du kommer se de och vara stolt ♥ 
  du finns kvar i mitt hjärta och de kommer slå för dig , jag älskar dig världens bästa du ♥

1maj

bloggade aldrig igår , men sitter aldrig vid datan längre!
idag när jag vakna så åt jag frukost men de vart ett usch för båda tvillingarna spillde ut deras oboyglas , HAHA !
Och sen cykla jag iväg på plan med Jonnah, Ida , Hanna , Lone och Tove och där spela vi röv ,  men sen drog vi förutom ida tilll jonnah och titta på film och sen typ satt vi typ bara och halv tre åt vi mat och sen cykla jag hem för jonnah skulle på träning och nu har jag suttit och leta massa jackor men hittar inga , men om ni vet någon snygg kommentera. Fast jag skulle städa egentligen men vart inte så och nu ska jag gå ner på rummet och vila för sen ska jag till jonnah ♥


RSS 2.0